gencergaming'den anakart alınır mı?

xBruno

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Ben ASUS TUF B55o-Plus anakart alacağım. Akakçe ile aratdığım zaman en ucuz 1265 TL Asus TUF Gaming B550-PLUS AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatı - Gençer Gaming Oyuncu Ekipmanları bu siteye yönlendiriyor. Sizde bakın Asus TUF Gaming B550-PLUS AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu firima güvenlimi N11 de satıcı ve rozetleri var hızlı kargo gibi çok satıcı gibi rozetler var ama N11 de ASUS TUF B55o-Plus anakart satmıyor. Kendi sitesinde var ben bu siteden 1265 TL'ye mi alayım yoksa N11 de başka satıcıdan 1490 TL'ye mi alayım ürünü? Sizce ne yapmalıyım?

Selamlar ben firma yetkilisiyim. Sitemiz etbis e kayıtlı olup yalova merkez de bulunan mağazamız %100 müşteri memnuniyeti ile çalışmakta ve bir çok markanın da yetkili satıcısıdır. Gerekli takdirlerde site içerisinde bulunan numaralardan ulaşıp iletişim kurabilirsiniz. Satış politikamız gereği ürünlerde en uygun olup düşük kar marjlı bir sistem üzerine kuruludur. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…