Gençlere 10 GB internet nasıl alınır?

Makaleler
1
Hani Ekim ayı içerisindeydi? Bol kazıklı bir tarifeye geçtim 12 GB. Günlük 400 MB harcarsam ay sonuna anca ulaşıyorum. Evimdeki sınırsız fiber internetle aynı parayı veriyorum. Herneyse.

Nerede bu bedava internet? Üniversiterin ara tatile girmesini mi bekliyorlar. Evde günde 1 TB harcadığım olurdu şu an ben burada 400 MB hesabını yapıyorum.

Bilgisi olanlar "yeşillendirirse" sevinirim.

Hani ekim ayı içerisindeydi? Bol kazıklı bir tarifeye geçtim 12 GB. Günlük 400 MB harcarsam ay sonuna anca ulaşıyorum. Evimdeki sınırsız fiber internetle aynı parayı veriyorum. Her neyse.

Nerede bu bedava internet? Üniversiterin ara tatile girmesini mi bekliyorlar. Evde günde 1 TB harcadığım olurdu şu an ben burada 400 MB hesabını yapıyorum.

Reis ya sözünü tutuyor ama keşke detaylarını seçimden sonra değil de seçimden önce söylese tabii iktidarda kalır mıydı bilemeyiz.

Hani Ekim ayı içerisindeydi? Bol kazıklı bir tarifeye geçtim 12 GB. Günlük 400 MB harcarsam ay sonuna anca ulaşıyorum. Evimdeki sınırsız fiber internetle aynı parayı veriyorum. Herneyse.

Bakan bu ay baslicaz demişti ama hala başlamadı, ben de bekliyorum internet saya saya...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı