Gençlere vergi muafiyeti ne zaman?

kerim73e

Femtopat
Daha fazla  
Cumhurbaşkanı üniversite okuyan gençlere vergi muafiyeti sözü vermişti bu sene üniversiteye gideceğim gitmeden laptop almam lazım. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Yani bu vergi muafiyeti 1 sene sonra olacaksa hiçbir anlamı kalmıyor benim için...

Daha önce yenilenmiş telefonlara %17 KDV indirimi gelmişti ama satıcı firmalar yeteri kadar indirim yansıtmamıştı. Aynı şekilde elektronikte gelecek genç indirime de yansıyacağını sanmıyorum. Tok fiyattan yapılan indirim, indirim değildir.

Veya okul vaktine kadar bekleyebilirsiniz. Eğer hem %18 KDV hem de %20 ÖTV indirimi olursa 20 bin liralık üründe 5 bin indirim demektir. Ama dediğim gibi TR'de satıcılar biraz şey.

Gökten kırmızı kar yağarsa o zaman.
Çok bekleme. Bunlar canını verir ama vergiden 1 kuruş dahi eksik vermezler.

Ne zaman geleceği belli değil. İktidar bu vaadi yapıp yapmayacaklarını da bilemeyiz.

Yinede ben bu muafiyetin geleceğine inanıyorum.

Son düzenleme:
Daraldım vallahi arkadaşlar. Senelerdir oyun oynama hazzımı gideremedim almışken en iyisini alayım diyorum(o paranın yarısına kasa demeyin üniversite gidiyorum)35k şu an baktıgım laptop ındırım gelse 5-6k daha düşse kâr kârdır. Neyse yapacak bir şey yok hepsini pedere yüklememek için sınavdan sonraya iş ayarladım KFC'ye başlıyorum gelenlere acılı kova benden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı