Gençlerin aile evinde yaşaması

372121

Kilopat
Yurt dışında 18'inde evden ayrılmak normalken bizim ülkemizde 25-30 aralığında hala ailesiyle birlikte yaşayanlar var. Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Maddi durumları yüzünden mi böyleler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer eve para getiriyorsa ve kendi parasını biriktiriyorsa sıkıntı olmaz. Kim aylık kiraya 15 bin vermeyi, aile evinde eve destek çıkıp paradan tasarruf etmeye tercih eder ki?

Yurt dışında 18'inde evden ayrılmak normalken bizim ülkemizde 25-30 aralığında hala ailesiyle birlikte yaşayanlar var. Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Maddi durumları yüzünden mi böyleler?

Hocam 1. neden maddi durumlar 2.neden ailenin izin vermemesi 3.neden kişinin evden ayrılmamak istemesi ben 30 yaşımda da olsam ailemden neden ayrı yaşamak istiyeyim evlenmek hariç

Ekonomi tabii ki. Kiralar malum zaten. Ülkemizin %99'u o yaşta ev sahibi de olamıyor. Yapacak bir şey yok.

Neden olacak aile evini sevdiğimizden değil herhalde resmen kira yerine ruhumuzla ödeme yapıyoruz aile evinde zaten ben şimdi bu evden kaç para maaşla çıkıp gideyim nasıl iade edeceğim en kötü 12 saat kuryecilik yapmam lazım herhalde o şekilde de hayatımı boşa harcayıp evden çıkmamın hiçbir anlamı kalmayacak boşuna kira ve masrafları ödeyeceğim.

Ben şahsen aile evinde kalmak isterdim bir yaşıma kadar. Belki üniversitenin sonlarına kadar. Ki konforlu ve baskıcı bir aileden gelmiyorum. Tabii genel olarak Türkiye çapında bu durum söz konusu olmuyor. O yüzden bir çok genç evlerinden ayrılmak istiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı