Gençlerin vakit geçireceği yerler nereler?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Arkadaşlar bazen evden çıkmak ve kafa dinlemek istiyorum fakat hiç tek başıma dışarı çıkmadığım için pek bir bilgim yok gezmek veya takılmalık yerler hakkında. Bir genç nereye gider? Nerede zaman geçirilebilir 1-2 saatlik?

Ben çok fazla gezemiyorum. Yaşadığım yerde her yer yok. O yüzden başka illere gittiğimde genel olarak sadece yürüyorum, sinemaya gidiyorum, tarihi yerleri geziyorum, bilardo tarzı oyunlar oynuyorum. Bunlar dışında çok fazla kafeye giderim ve nargile içerim. Ancak içecek falanda içebilirsiniz.

Dostum yaşadığın yerdeki kafelere git mümkünse kalabalık kafeler olsun Starbucks en klasiği mesela her yerde vardır. Nasıl öğrenirim popülerliğini dersen Google'dan biraz bakınman yeterli oturduğun yeri söylersen bende ufak bir bakabilirim.

Kafa dinlemek ayrı, takılmak ayrı. Tek başına kafa dinlemek için manzarası güzel olan herhangi bir yere yürümek bile yolda tek başına vakit geçirmene ve nefes almana yeter. Tek başına takılıp eğlenmen zor ama sinemaya falan gidebilirsin.

Arkadaşım sen kafa dinlemek istiyorum diyorsun ama yaşadığın yeri söylemiyorsun, Ben İstanbul'da bulunuyorum fakat diğer arkadaşlar farklı illerde bulunuyor ve senin yaşadığın ile göre yerler tavsiye ede biliriz.

Standart bir kahveci, bar, sahil, konser vesair.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…