Gençliğin Sorunu Ne?

Gençlik kolaya alıştırıldı doğru annemde beni öyle yetiştirdi babam karşı çıksa da. He tabi hoşuma gidiyordu. İstediklerim alınıyordu rahata alışmıştım zor görmemiştim. Hoşuma da gidiyordu ama yaşım büyüdükçe bana aslında bunun faydalı değil zararlı olduğu anlamıştım. Zora dayanmıyorum çünkü.

Çok basit, interneti yanlış kullanma. Ver eline tableti çocuğa açsın ******* kanalını izlesin.
1:32 'den sonrasını izlemek faydalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"Yeni nesil bozuk, yeni nesil aptal, gençlik nereye gidiyor ?" Büyüklerimizden sürekli duyduğumuz bu tarzda şikayetler var.

Nedeni zorluklar ile karşılaşmamış olmalıdır. Herşey ellerinin altında. "Aptal mı?" sorusunu gelince aptal değiller ama potansiyellerini kullanmıyorlar. Belli yaştan sonra bu kullanılmadıktan sonra ve yaş ilerledikçe zeka yukarı doğru gidecek iken geriliyor.

Basit bir örnek basit bir oyunu bile açmak için yarım saat harcadığımı bilirim. Commodore dönemi ya da floopy diskteki oyunlar gibi. Şimdi öylemi , şak telefondan gir oyunu indir oyna.

İkinci nedeni ise; adil, hak ve hukukun olmadığı bir ortamda büyüdüler.

Üçüncü neden ise ülkenin eğitim sistemi ve dışa bağımlı kalmasıdır. Yani özet ile ülkenin durumudur.

Bazı korsan oyunları kurmak uğraştırıyor. Win7 'den öncekiler özellikle. Acaba zora yönlendirmek adına izin verilir mi korsana

Şu zamanın gençleri BTS'yi sevsin. Ah güzel atam benim. Nasıl bir gençliğe düştük biz böyle. ;(

Haklı olduğun gibi yanıldığın noktalar var. Yeni nesil daha zekidir fakat bunu kullanamaz. Saygı biraz daha kötüdür. Eski nesil yenisine göre daha sosyaldir ve bu iyi bir şeydir. Fakat eski neslinde kötüsü vardır. Bende diyorum ki bizden sonraki nesil aşırı atarlı olabilir küçük yaştan bunu ciddi ciddi söylüyorum. Bizim sokaktakiler "Özgür Suriye Ordusu" gibi her gün ya kavga ya bağırtı. Aslında eskisi yenisi diye bakmamak lazım olaya. Senden daha eski nesiller yüzde 70 daha takıntılı insanlar olabiliyor.

Açıkçası her şeyin gençler ve teknoloji yüzünden olduğunu düşünmüyorum. Ve gençler araştırmıyor cümlene katılmıyorum. Daha çok imkanımız var ve ben bunu olabildiğince fazlaca kullandığıma inanıyorum.

Popüler oyun kanalları ve Technopat.net'in izlenmelerini karşılaştır.
Sonra hacker derslerinin izlenmelerine bak.
Sonra da kopya taktikleri yaz izlenmelere bak. Vesselam.

Popüler oyun kanalları ve Technopat.net'in izlenmelerini karşılaştır.
Sonra hacker derslerinin izlenmelerine bak.
Sonra da kopya taktikleri yaz izlenmelere bak. Vesselam.
Bunları nereden çıkardın?
Düzeltme: Herhalde yanlış anlamışım kusura bakma ama yine de her şeyin gençler yüzünden olduğunu düşünmüyorum. Burada ebeveynler de suçlu. Yemeği yesin diye eline tablet verirsen çocuk sonra "Ben de x abim gibi olucam diss videosu çekecem" der. Eğitimde de sorun olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…