Genel isteksizlik neden olur?

Daha fazla  
Dostlar önceden çok sık oyun oynuyordum. Artık hiçbir şeye başlayacak enerjim yok. Ne yeni bir oyun oynamak istiyorum, ne yeni bir dizi, ne yeni bir uğraş. İçimde istek var ama başlayacak o enerji yok.

Sorunun kaynağını çok arıyorum ancak bir türlü bulamıyorum. Eskisi gibi keyif alamıyorum.

Oyun oynarken aşırı seçici olmaya başladım diyebilirim.

Aranızda böyle bir dönemden geçmiş ve bunu aşmayı başarabilen birileri varsa, deneyimlerini duymak isterim.

Dostlar önceden çok sık oyun oynuyordum. Artık hiçbir şeye başlayacak enerjim yok. Ne yeni bir oyun oynamak istiyorum, ne yeni bir dizi, ne yeni bir uğraş. İçimde istek var ama başlayacak o enerji yok.

Sorunun kaynağını çok arıyorum ancak bir türlü bulamıyorum. Eskisi gibi keyif alamıyorum.

Aranızda böyle bir dönemden geçmiş ve bunu aşmayı başarabilen birileri varsa, deneyimlerini duymak isterim.
Aynısı hocam valla. Bence işinize gücünüze odaklanın sıkılmaktansa.

Oyunlara dizilere ve böyle sıkıldığınız şeylere ara verin. Spora gidin, gidemiyorsanız her sabah yürüyüş yapın. Sıkıcı olsa bile her gün kitap okumaya, ders çalışmaya çalışın. Beyninizi ve vücudunuzu zorlayın. Bu beden size sadece yat kalk oyun dizi diye verilmedi. Kısacası kalkın bilgisayardan kendinizi zorlayacak şeyler yapın, zaten o enerji gelir yerine.

Oyunlara dizilere ve böyle sıkıldığınız şeylere ara verin. Spora gidin, gidemiyorsanız her sabah yürüyüş yapın. Sıkıcı olsa bile her gün kitap okumaya, ders çalışmaya çalışın. Beyninizi ve vücudunuzu zorlayın. Bu beden size sadece yat kalk oyun dizi diye verilmedi. Kısacası kalkın bilgisayardan kendinizi zorlayacak şeyler yapın, zaten o enerji gelir yerine.
Hocam ben şu an veritabanı mühendisi olarak çalışıyorum. Haftada 60 saat çalıştığım oluyor bazen. Yani diyeceğim vaktimi asla boş geçirmemeye çalışıyorum. Şu aralar çalıştığım yerden de memnun değilim ama orası ayrı bi konu. Belki bununla ilgili bilmiyorum.

Hocam ben şu an veri tabanı mühendisi olarak çalışıyorum. Haftada 60 saat çalıştığım oluyor bazen. Yani diyeceğim vaktimi asla boş geçirmemeye çalışıyorum. Şu aralar çalıştığım yerden de memnun değilim ama orası ayrı bir konu. Belki bununla ilgili bilmiyorum.

Hocam eğer uzaklaşamıyorsanız yaptığınız işle gurur duymalısınız diye düşünüyorum. Ayrıca uyku düzeni de her şeyi etkiler. Siz yine de umutlu olun, bazen ne kadar sıkılsanızda bir şeylerden bunların hepsi geçicidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı