Genel kullanım için Apple Mac mini 2023 M2 alınır mı?

• Konuyu başlatan asels
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 728
Hocam Troy sitesinde Mac Mini M2 16 GB RAM, 256 GB hafızalı versiyonu 21 bin TL'ye satılıyor. Bence daha mantıklı. Yine de bi bakın outlet ürün olmasın.

8 GB RAM'li versiyonunu 23'e düşünüyorsanız, 15 bin civarına M1 satılıyor o daha mantıklı gibi.

Ayrıca 16 GB RAM'li ve M4 olan versiyon Apple'ın sitesinde öğrenci indirmiyle 25 bin TL

Bunlar arasından siz tercihinizi yapabilirsiniz.

M1 ile m2 arasında çok fark yok, 2. el 16gb bir m1 baksanız hem daha uyguna almış olursunu hemde her işinizi çözer. Tabi oyun kullanımı hariç. Lol falan oynanıyorda her oyun mac'e gelmiyor maalesef.

2. Seçenek olarak en yeni m4 mac miniyi öğrenci indirimiyle alabilirsiniz oda 16gb ram ile geliyor öğrenci belgesi sorulmadığını söylüyordular bi ara.

Bu konuyu sormamın nedeni toplama bilgisayar mı mantıklı yoksa apple mac mini almak mı?
Oyun dışı, genel kullanım, finansal programlar ve bilgisayar destekli çizim programları kullanılacak.
Çizim programların mac destekliyorsa mac miniyi tercih edebilirsin. Ben yıllardır m1 miniyi kullanıyorum yalnız çizim için kullanmadım o kısmı araştırırsan daha iyi olur. (mac mini ile ilgili örnekler yoksa aynı işlemcinin macbook prosunu araştır.) Bence fiyatından fazlasını sunuyor. Hem sessiz hem serin çalışması, yer kaplamaması, çoklu işlemleri zorlamama rağmen kasma donma yaşatmaması, render alırken bile kalan işlerini takılmadan v.s halledebilmem, bana sorarsan konforlu bir deneyim sunuyor.

Donanımın güncelliğini yitirmesini düşünmez isek, mekanik olarak 2010 Core2Duo Mac Mini'yi hala kullanıyorum. Hiç sorun çıkarmadı, nette geziyorum, film açıyorum, video ve ses dosyalarını oynatıyorum. Taş gibi.

Yeah, the Mac Mini M2 is great for general use—fast, efficient, and perfect for everyday tasks. Just be mindful of storage since it's not upgradable. Also, if anyone uses Dropbox and needs to back it up to an external drive without syncing everything first, I came across this method that works really well:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı