Yanıt için teşekkürler. Tam almak istediğim gibi bir cihazdı. Aslında güç tüketimi düşük olan bir mini pc almayı düşünüyorum hem D/L hem de basit multimetre veri kayıt işleri için. Hem güç tüketimi düşük, hem de uygun fiyatlı birşey arıyordum ancak ülkemizde mini pc fiyatları laptopa yöneldim (en azından bataryası da var, elektrik kesildiğinde log işlemlerim kesintiye uğramaz) ama laptop için masamda yer yok dolayısıla ekran kapalı iken açıp kapatabileceğim bir cihaz lazım derken bunu gördüm (bunda açma kapa tuşu yanda) ama m.2 slot yok 64GB gerçekten çok az ve malesef hafıza değiştirilebilir değil, aslında saçma şekilde m.2 slot var ama wi-fi kartı için, arkadaş wi-fi yı gömülü yap SSD yi ayır, çok saçma gerçekten. Hadi harici SSD yaparım bir tane dedim ama sadece windows ve gerekli programlara bile yetmiyor 64GB. Şu anda kendi bilgisayarım yeni formatlandı. Win11 + Office 2019 + ANtivirüs + kullandığım gerekli ufak tefek programlar var sadece bilgisayarda buna rağmen C: de kullanılan alan 59GB Ayrıca ram16GB öyle çok sanal bellekte kullanmıyor, bu cihaz 4GB ram alet birde deli gibi sanal bellek kullanacak Wİndows 11de. 64GB telefon bile kalamdı yahu madem gömülü yaptın bari 128gb yap. Neyse bu arada size sorduktan sonra biraz daha araştırdım. Snapdragon vb. işlemciler olan chromebook modellere windows kurulmuyor, Bu intel celeron olduğu için x86 tabanlı dolayısıyla buna kurulabiliyor sanırım.