Genel kullanım için Tablet önerisi

462723

Hectopat
iPad tabletleri çok beğeniyorum. Üniversite öğrencisiyim. Lisans ve yüksek lisans için ve oyun oynamak için iPad almayı düşünüyorum. Tabletten PUBG gibi oyunları fazla oynamayan birisiyim. Genel olarak ders, müzik, film ve maç seyretmek için kullanacağım. Oyun olarak Clash of Clans tarzı oyunları severek oynarım. Çok fazla bütçem yok. Beni idare edebilecek tablet aramaya çalışıyorum. Şu tabletler gözüme çarptı:

iPad 10.Nesil fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, iPad 10.Nesil 64GB en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

iPad 9. Nesil Wifi tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, iPad 9. Nesil en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.

iPad Air 5.Nesil fiyatı, teknik özellikleri, iPad Air 5.Nesil modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

iPad Air M2 11 İnç fiyatı, teknik özellikleri, iPad Air M2 11 İnç modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (bu biraz pahalı bütçemi aşıyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen ne kadar?

Üniversite için 9. nesil güzel. Notunu alırsın pdf açarsın akar. 64GB yeter mi o soru işareti.

Bütçen ne kadar?
Bütçem maksimum 20.000 Türk lirası. Sadece beni uzun süreli götüren bir tablete ihtiyacım var. Eğer bir gün doktora yaparsam o tableti rahatlıkla kullanabileyim. Sadece akademik için kullanmayacağım.

Taş çatlasa 20 bin liralık ürün alabilirim. Fakat şu an bütçeme en uygunu 9. nesil olarak geliyor. 9 ile 10. nesil arasında uçurum farkı var mı? 10. Nesil almalısın diyorsanız biraz daha bütçeyi zorlayıp iPad Air 5. nesil alabilirim.

9. nesil sizi üzer. Air 5 alın öyleyse. 10. nesil alın derdim ama performans ve uzun ömürlülük konusunda ikisi de Air 5'ten beter. iPad 8'den bildirildi.

9. nesil sizi üzer. Air 5 alın öyleyse. 10. nesil alın derdim ama performans ve uzun ömürlülük konusunda ikisi de Air 5'ten beter. iPad 8'den bildirildi.

Bazı kişiler iPad'in yenileme hızı konusundan şikayetçiler. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bazı kişiler iPad'in yenileme hızı konusundan şikayetçiler. Siz ne düşünüyorsunuz?

iPad 8 ile arkadaşın Air 5'ini yan yana koydum. O akışlar, o pürüzsüz geçiş hiç de eksik değil. Bir de Samsung S8 serisi bir tableti inceledim. Air 5'in bir eksiği olduğunu düşünmüyorum. Gayet akıcı ve premium hissiyat veriyor. Yine de alternatif isterseniz Samsung Galaxy Tab S9 Wi-Fi iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…