Genel kullanım için Tablet önerisi

Hocam ben genel olarak Samsung markasından uzak durmaya çalışıyorum. Sorun bende mi bilmem ama daha önceden telefonunu satın almıştım. (j7 Prime) tam bir hayal kırıklığı yaşatmıştı. iOS'u hiç kullanmadım. Üniversitede nerede görsem herkesin elinde tez vs. yazarken iOS kullanıyor. Ben de özendim ve hem çalışma hem de tez yazmak için iPad kullanmak istiyorum.

iPad çok konforlu. Air 5'i görünce ben de özendim. 2. el almıştım iPad 8'i ama iş görüyor anca. iPad 9 da buna benzer, sizi mutlu edeceğini sanmam. Tez yazmış biri olarak laptop öneririm size ama akademik okumalar için iPad konforu da önemli. Göz yoruluyor laptopta. Genel başka kullanımlar için de alacağınızı ve uzun gideceğini düşünürseniz iPad ile devam derim. J7 Prime zaten eski ve kronik sorunlu cihaz, çok da şaşırmadım.

Tez yazmak için bir toplama bilgisayara sahibim. IPad'i sadece bana ikincil bir ekran olsun. Oradan hızlı bir şekilde araştırma yapıp bilgisayar üzerinden yazmak istiyorum. PDF çıkartmamak için ve deftere yazı yazmamak için iPad kullanmak istiyorum. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. KPSS videolarını yani ders videolarını izlemek için kullanmak istiyorum.

Temiz iş olur. Gönül rahatlığıyla iPad Air 5 derim öyleyse. KPSS videoları için de ekranı ikiye bölüp sağda not alıp solda video izlersiniz. Not için de OneNote öneririm, ücretsiz. Başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…