Konunun adı öyle. Kaldı ki lineer cebirin neresi lise konusu? Ben liseye giderken bile müfredattan kaldırılmıştı. Kaldırılmamış hali ise çok yüzeyseldi. Fiziğe falan bakarsan onlar da lise konusu ama ayrıntılı.Boğaziçili'deki konulara baktım da bunlar bizim lise konuları. Farklı bir şey işlenmeyecek mi bu derslerde?
Konu isimleri seni yanıltmasın, gayet zor konular. Özellikle de üniversite sınavındaki gibi sorunun açık ve net olduğu, cevapların şık olduğu bir durumun yoksunluğu sebebiyle çalıştığın kadar not alman neredeyse imkansız.
@Blacksidemre Bizim isteğe bağlı hazırlığı kazananlar da biraz önce açıklandı. Ben yokum... Hayırlısı böyleymiş, bölüm dersleri ve İngilizce'yi beraber kasacağız artık.
5 Ekim'de olacak sınavdan düşük alanlar mı hazırlık okuyor? Bilerek sınavda düşük yapsanız olmaz mı?Hadi be. Üzüldüm hocam. Ama sizin zorunlu hazırlığınız yok muydu? Yabancı dil sınavına girip de muaf olabiliyordunuz sanırım.
Bizden de şu anlık haber yok. 5 Ekim'de YDS olacağız. Ona göre sınıf belirlenecek. 10k mevcutlu üniversiteden 60 kişinin alınacak olması da üzücü
Evet ben de üzüldüm biraz ama bölüm derslerime bakınca heveslenip mutlu oluyorum.Hadi be. Üzüldüm hocam. Ama sizin zorunlu hazırlığınız yok muydu? Yabancı dil sınavına girip de muaf olabiliyordunuz sanırım.
Bizden de şu anlık haber yok. 5 Ekim'de YDS olacağız. Ona göre sınıf belirlenecek. 10k mevcutlu üniversiteden 60 kişinin alınacak olması da üzücü
5 Ekim'de olacak sınavdan düşük alanlar mı hazırlık okuyor? Bilerek sınavda düşük yapsanız olmaz mı?
Evet ben de üzüldüm biraz ama bölüm derslerime bakınca heveslenip mutlu oluyorum.
İngilizce tutmadı, Türkçesi gelmişti. İlk 2 sene İngilizce dersim olacak artık.
Sizin tarih epey geçmiş, hakkınızda hayırlısı olsun.