Genel not ortalama 2'nin altında ise kalınır mı?

CagR1

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba 1. dönem not ortalamam 2.07 ama 2. dönemde bilgisayarımdaki problem yüzünden sınavların büyük bölümüne giremedim ve ortalamam 0.93. geçemediğim dersleri 2. senede mi tekrar veriyorum yoksa 1. sınıfı tekrar mı okuyorum? Bu arada genel not ortalamam 1.53

Okulunuzda yaz okulu kayıtları var mı? En iyisi okulun öğrenci işlerinden bilgi alman.

Bildiğim kadarıyla sadece kaldığın dersleri vermen gerekiyor(belki okuldan okula değişebilir) @Enemy Supoted hocamın dediği gibi yaz okulunu takip edin. Yaz okulu açılırsa ve giderseniz kaldığınız dersleri orada halledersiniz ileride uğraşmazsınız.

Açılırsa yaz okulunda, açılmazsa istediğin yıl alabilirsin. Sınıfta kalma olayı kalktı. Ancak başka sorunlara yol açabilir, burslu isen okuluna göre silinme durumu olabilir, hiç alıp vermezsen okulunu uzatabilirsin, kaldığın derse bağlı devam dersi varsa vermeden alamayabilirsin (Matematik I'den kalırsan Matematik II alamazsın gibi). Ayrıca direk devam dersi olmasa konuyla alakalı başka dersleri anlaman zorlaşabilir. Biran önce vermen en hayırlısı. Önümüzde ki okulunun kredi limitine göre alman gereken derslerin yanında kalan boşlukta alttan kalan yada üstten almak istediğin dersleri alabilirsin.
PS: Ne olursa olsun notları yüksek tutmak isteyeceksin ilerde haberin olsun. Bunun en basit yolu ise şimdiki aldığın kolay derslerden geçer not değil mümkünse A-B almak. İnan çok işine yaracak ilerleyen yıllarda.

Üniversite adını yazarsan daha çok yardımcı olunur. Ama sınıf tekrarı diye bişey hiç duymadım. Bursun varsa kesilmiştir.

Kaldın mı peki yoksa geçtin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…