Genel olarak FPS düşüşü

Usarda

Hectopat
Normalde bilgisayarımda bir sıkıntı yoktu gayet güzel FPS değerleri alıyordum fakat bir ara bilgisayardaki bir sıkıntı nedeniyle fanlarından biri değişti ve disklerden birine format atıldı. Sonrasında da fark ettiğim bir FPS düşüşü yoktu ama birkaç gündür ciddi düşüş var 20-30 FPS almaya başladım. Neden olabilir? Bilgisi olan var mı?

Edit: Sistem bilgisi
İşlemci Intel(R) Core(TM) i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz 2.81 GHz
Takılı RAM 16,0 GB
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Ekran kartı GTX 1060ti

Son düzenleme:
Technopat Sistem paylaş.png

Sisteminizi atmanız gerek.

Eski fanınız daha iyi soğutuyor olabilir. Isındığı içinde FPS niz düşmüştür belki.
Eski fan bozulmuştu ve bilgisayar daha çok ısınıyordu. Değiştikten sonra genel olarak daha soğuk olduğunu fark ettim.
Sisteminizi atmanız gerek.
Haklısınız benim hatam. Kusura bakmayın. Sistem özelliklerini yazdım. Atladığım bir nokta varsa iletirsiniz.

Eski fan bozulmuştu ve bilgisayar daha çok ısınıyordu. Değiştikten sonra genel olarak daha soğuk olduğunu fark ettim.

Haklısınız benim hatam. Kusura bakmayın. Sistem özelliklerini yazdım. Atladığım bir nokta varsa iletirsiniz.

Sistem özelliklerini yazarsan iyi olur.
Tamam yazmışsın.

Güncel driverlar kur. Antivirüs programıyla virüs tarat

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı