Genel ortalama 45 ile sınıfta kalır mıyım?

icasilverballers

Hectopat
Yer
İstanbul
Genel ortalamam şu an 45 ama;
İngilizce.
Görsel sanatlar.
Bilgisayar bilimi.
Beden eğitimi.
Seçmeli İngilizce.
Kimya.
Derslerinin notları ve bütün derslerin sözlüleri artı proje ödevim daha girilmedi. Yukarıda saydığım bütün derslerden 50 üzeri alacağıma eminim. Şu an 5 dersten kalıyorum ve edebiyatta buna dahil. 2. sınavlarda 2 dersi rahat kurtarabilirim, 3 ders kalıyor. Edebiyattan sorumlu geçsem bile sınıfı geçer miyim?

Genel ortalamanız 50 üstü olursa geçiyorsunuz. Edebiyattan kalırsanız edebiyat dahil kaldığınız bütün derslerin sorumluluk sınavına girersiniz.

Genel ortalamanız 50 üstü olursa geçiyorsunuz. Edebiyattan kalırsanız edebiyat dahil kaldığınız bütün derslerin sorumluluk sınavına girersiniz.

Hocam ortalama 50 üzeriyse sadece edebiyatı verip diğer derslere bakılmaksızın geçiliyor bildiğim kadarıyla. İnternette ve diğer sınıfta kalma konusu açan arkadaşların konularının altına böyle yazılmış. İkinci sorum yukarıda bahsettiğim derslerden edebiyat hariç 50-60 alırsam (İngilizceler 70, beden ve görsel 100 olacak şekilde) artı sözlü ve projelerle ortalamamı 50 yapabilir miyim?

Hocam ortalama 50 üzeriyse sadece edebiyatı verip diğer derslere bakılmaksızın geçiliyor bildiğim kadarıyla. İnternette ve diğer sınıfta kalma konusu açan arkadaşların konularının altına böyle yazılmış. İkinci sorum yukarıda bahsettiğim derslerden edebiyat hariç 50-60 alırsam (İngilizceler 70, beden ve görsel 100 olacak şekilde) artı sözlü ve projelerle ortalamamı 50 yapabilir miyim?
Edebiyattan kalırsanız sorumluluk sınavlarında kritik ders edb olur onu da geçerseniz mevzu kapanır lakin edebiyattan kalırsanız diğer kaldığınız derslerinde sorumluluk sınavlarına girmek zorunda kalıyorsunuz diye biliyorum. Bir dersi hafta da kaç saat görüyorsanız değeri o kadar artıyor. Beden ve Resim 2'lik olduğu için olağanüstü bir not arttıracağını sanmam ama İngilizce 4 ders ise aldığınız not ortalamanıza güzel etki eder. Bana kalırsa dediğiniz notlar ile 50 barajını geçersiniz. 2. Sınavlarda düşmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı