Hocam 3 yılda bozuldu diye üzülen siz, bu telefon bir buçuk yıl dayanırsa şükür etmeniz lazım.
İşlemcisi iyi falan değil. Bozulmaya çok müsait P70 ve fazla ısınıyor.
Telefon zaten başlı başına bozulmaya çok müsait. Telefonu o kadar umursamıyorlarki bir banglateş markası olan Walton'un primo S7 Pro modelini alıp üstüne General Mobile basmışlar.
Servisi isterse ömür boyu olsun. Servise servis demek için bin şahit ister. Telefonu kutusundan çıkardıktan 10 saniye sonra bir hata meydana gelsin servis yene de kullanıcı hatası ya demeye hazır öyle diyeyim.
P70 için konuşursak;
P70 kullanan telefonlara bakarsanız, diğer telefon modellerine göre daha fazla şikayetin olduğunu görürsünüz. MediaTek'in helio p serisi yüzünden zaten çoğu kişi MediaTek'e karşı ön yargılı.
Zamanında, 1 ay boyunca bu telefonu sabaha kadar araştırmıştım ama telefoncu (bakın telefoncu diyorum. Yani o telefonu bana satmak için her şeyini koyabilirdi ) bile bana "ben bu telefon yüzünden çok yakın arkadaşımla davalık oldum. 2 gün sonra bozulursa gelip bana bir şey deme" dediğinde artık "evet, bu telefon gerçektende kısa ömürlü ve kötü" dedim.