Çözüldü General Mobile 22 Plus DSU Loader "DM-verity corruption" hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

omerkopter

Femtopat
Daha fazla  
En son DSU Loader'i kullanamadığım için silmiştim (ki silindiğini düşünüyordum) aradan 1 veya 2 hafta geçti hatırlamıyorum ama az önce telefonu yeniden başlatırken "DM-verity corruption" hatası verdi. Ben dsu dosyasını sildiğimi düşünüyordum ancak silinmemiş. Nasıl sileceğimi bilen var mı? Cihazım General Mobile 22 Plus ve cihazım için TWRP bulunuyor.

Screenshot_20241113-204243.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Cihazın stock ROM'undan vbmetayı al Fastboot'tan şu şekil flashla.
fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img
Ayrica dsu kullanmanızı önermem.
En son DSU Loader'i kullanamadığım için silmiştim (ki silindiğini düşünüyordum) aradan 1 veya 2 hafta geçti hatırlamıyorum ama az önce telefonu yeniden başlatırken "DM-verity corruption" hatası verdi. Ben dsu dosyasını sildiğimi düşünüyordum ancak silinmemiş. Nasıl sileceğimi bilen var mı? Cihazım General Mobile 22 Plus ve cihazım için TWRP bulunuyor.

Eki Görüntüle 2351649

Cıhaza ozel vbmeta dosyası indirip(stock ROM'dan çekebilirsin) Fastboot ile flashlarsan sorun çözülür.

Son düzenleme:
Cihazın stock ROM'undan vbmetayı al Fastboot'tan şu şekil flashla.
fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img
Ayrica dsu kullanmanızı önermem.

Peki bu dosyayı nereden bulabilirim bulduğum sitelerde VIP üyelik istiyor veya site dosyayı yüklemeyi reddediyor ne yapabilirim bildiğiniz bir şey var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı