Frokox Hectopat Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2016 #1 General Mobile 4G kullanıcısıyım. Dün telefonumu Android 7.0'a güncelledim ve bir sürü sorunla karşılaştım. Bunlar başlıca; - Fotoğraf/video çektikten sonra kaydedilemedi sorunu - Twitter uygulamasında hiçbir resmin açılmaması - Snapchat uygulamasının "uygulama açılmıyor/ uygulama kapatıldı" sorunu - Play Store'dan yaklaşık olarak 20 uygulamayı denedim ve hepsinde de yüklenemedi sorunu - Yüklü olan bazı uygulamaları (örneğin Clean Master) güncellememe Bu ve bunun gibi sorunlarla karşılaştım sizce en yakın zamanda düzelir mi yoksa bir çaresi var mıdır? İyi forumlar.
General Mobile 4G kullanıcısıyım. Dün telefonumu Android 7.0'a güncelledim ve bir sürü sorunla karşılaştım. Bunlar başlıca; - Fotoğraf/video çektikten sonra kaydedilemedi sorunu - Twitter uygulamasında hiçbir resmin açılmaması - Snapchat uygulamasının "uygulama açılmıyor/ uygulama kapatıldı" sorunu - Play Store'dan yaklaşık olarak 20 uygulamayı denedim ve hepsinde de yüklenemedi sorunu - Yüklü olan bazı uygulamaları (örneğin Clean Master) güncellememe Bu ve bunun gibi sorunlarla karşılaştım sizce en yakın zamanda düzelir mi yoksa bir çaresi var mıdır? İyi forumlar.
DogukanArslan Kilopat Katılım 27 Eylül 2015 Mesajlar 157 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2016 #2 Ben hiç bu sorunların hiçbiriyle karşılaşmadım. Cihazı kapat, sonra yeniden aç, belki düzelir.
Frokox Hectopat Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2016 #3 DogukanArslan dedi: Ben hiç bu sorunların hiçbiriyle karşılaşmadım. Cihazı kapat, sonra yeniden aç, belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Belki de defalarca denedim aynı zamanda Google Play'in çözümlerini takip ettim fakat hiçbiri olmadı bilgisayara gerekli bilgileri aktardıktan sonra büyük ihtimal fabrika ayarlarına döndüreceğim
DogukanArslan dedi: Ben hiç bu sorunların hiçbiriyle karşılaşmadım. Cihazı kapat, sonra yeniden aç, belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Belki de defalarca denedim aynı zamanda Google Play'in çözümlerini takip ettim fakat hiçbiri olmadı bilgisayara gerekli bilgileri aktardıktan sonra büyük ihtimal fabrika ayarlarına döndüreceğim
Kamboçya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 1.879 Çözümler 6 Yer Punom Pen 28 Ağustos 2016 #4 Nasıl güncellediniz ? Anlatır mısınız ? Bende de 4G Dual var.
DogukanArslan Kilopat Katılım 27 Eylül 2015 Mesajlar 157 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2016 #5 Silinen üye dedi: Nasıl güncellediniz ? Anlatır mısınız ? Bende de 4G Dual var. Genişletmek için tıkla... GM Asistan'a gireceksin, "Yazılım Güncellemeleri"nden halledeceksin.
Silinen üye dedi: Nasıl güncellediniz ? Anlatır mısınız ? Bende de 4G Dual var. Genişletmek için tıkla... GM Asistan'a gireceksin, "Yazılım Güncellemeleri"nden halledeceksin.