Herkese merhaba,
Şu an elimde 1.3 Ghz'lik bir laptop var. 4 GB ram var. Markası ise Toshiba. Ve bugün bi takas teklifi geldi. General mobile 4g ile benim laptobu takas istedi biri. Sizce kâra geçer miyim?
Laptop markasını tam seri ya da özelliklerini daha detayli yazarsan daha yararlı bilgi verilecektir. Pek kara gececek gibi durmuyor ama ve telefon sıfırmı ?
Bilgisayar toshiba satallite c660d işlemci amd e 300 apu 1.3 ghz ram 4 gb ekran kartı yok 3 sene önce 900 liraya almıştım. Bu takas ettiğim telefon 10 günlük sıfır neredeyse hiçbi problemi yok sizcede kar etmedim mi?
Bilgisayar toshiba satallite c660d işlemci amd e 300 apu 1.3 ghz ram 4 gb ekran kartı yok 3 sene önce 900 liraya almıştım. Bu takas ettiğim telefon 10 günlük sıfır neredeyse hiçbi problemi yok sizcede kar etmedim mi?
Bu durumda başa baş gibi görünüyor. Telefonun çok eski bir modelse G4 ten düşük bir modelse olabilir. Yok bilgisayara daha çok ihtiyacın varsa bence değiştirmeme. İhtiyacını göz önünde bulundur başa baş bir takas olur bu.