Ali.Çimen
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Kardeşim bahsi geçen telefonuna koyduğu ekran desenini unuttuğu ve G-mail bilgilerini de hatırlamadığı için telefona Factory Reset attım. Ancak tüm bilgileri doğru girmemize rağmen Android, telefonu kitledi ve ''unable to sign in device due to a recent password change. try again in 24 hours was performed'' hatasını veriyor. Dün akşamdan bu yana 24 saat fazlasıyla geçti. Hatta şuan bilgisayardan kardeşimin G-mail'ine girebiliyorum. Ancak telefonda bir türlü kabul etmiyor.
Ne yapmalıyım arkadaşlar kafayı yemek üzereyim gerçekten. Ben IOS'u bela bilirdim ancak Android ondan daha belaymış. İnternette yaptığım araştırmalardan anladığım kadarıyla bazı kişiler cihazlarının 4 gündür kitli kaldığını,hiçbir şey yapamadıklarını söylüyorlar.
Ne yapmalıyım arkadaşlar kafayı yemek üzereyim gerçekten. Ben IOS'u bela bilirdim ancak Android ondan daha belaymış. İnternette yaptığım araştırmalardan anladığım kadarıyla bazı kişiler cihazlarının 4 gündür kitli kaldığını,hiçbir şey yapamadıklarını söylüyorlar.