General Mobile 4G Android'in Telefonu Kitlemesi

Ali.Çimen

Kilopat
Yer
Giresun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Kardeşim bahsi geçen telefonuna koyduğu ekran desenini unuttuğu ve G-mail bilgilerini de hatırlamadığı için telefona Factory Reset attım. Ancak tüm bilgileri doğru girmemize rağmen Android, telefonu kitledi ve ''unable to sign in device due to a recent password change. try again in 24 hours was performed'' hatasını veriyor. Dün akşamdan bu yana 24 saat fazlasıyla geçti. Hatta şuan bilgisayardan kardeşimin G-mail'ine girebiliyorum. Ancak telefonda bir türlü kabul etmiyor.

Ne yapmalıyım arkadaşlar kafayı yemek üzereyim gerçekten. Ben IOS'u bela bilirdim ancak Android ondan daha belaymış. İnternette yaptığım araştırmalardan anladığım kadarıyla bazı kişiler cihazlarının 4 gündür kitli kaldığını,hiçbir şey yapamadıklarını söylüyorlar.

merhaba bu sorunu bende yaşıyorum.
şifre değişikliğinin üstünden 48 saat geçmesine rağmen cihazı gmail account ile login olup açamıyorum.

''unable to sign in device due to a recent password change. try again in 24 hours was performed'' bu hatayı veriyor.

factory reset/wipe data cache işlemleri yapıldı.

Yeniden yazılım yüklemeyi (Stock ROM kurmayı) denediniz mi?
evet odin ile güncel stock rom yükledim sorun aynı şekilde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

burdaki yöntem ile hallettim gayet basit oldu :p

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı