mezzaluna Megapat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2016 #11 Şarj süresi en önemlisi diyorsan o fiyata Lenovo p70 öneririm 1 aydır kullanıyorum çok memnunum.
BuzzyGamer Megapat Katılım 1 Mayıs 2016 Mesajlar 394 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2016 #12 General Mobile recebg dedi: Anladım ama o fiyata çıkamam General Mobile 4G almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Bence de o telefon yerine General Mobile GM5 Plus alırsan daha iyi olur. Performans bakımından daha iyi. Bende yeni aldım sayılır ve oldukça memnunum telefondan.
General Mobile recebg dedi: Anladım ama o fiyata çıkamam General Mobile 4G almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Bence de o telefon yerine General Mobile GM5 Plus alırsan daha iyi olur. Performans bakımından daha iyi. Bende yeni aldım sayılır ve oldukça memnunum telefondan.
politetrafloraetilen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 2.086 Çözümler 6 30 Mayıs 2016 #13 Lenovo Vibe P1M öneririm.