E EgeT Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 212 10 Haziran 2022 #21 Soslu CPU dedi: Dostum bu Far Cry can yenileme animasyonları gibi bir çözüm ha ha çok süper firma. Kullanıcılar telefonları temiz tutsun diye ekranın dokunmatiğini bozuyorlar. Genişletmek için tıkla... aksjdlakjdlakdjaldjald Çok saçma bir durum vallahi anlamıyorum ya. En yakın zamanda değiştireceğim fakat fiyatlar ahhh ahh.
Soslu CPU dedi: Dostum bu Far Cry can yenileme animasyonları gibi bir çözüm ha ha çok süper firma. Kullanıcılar telefonları temiz tutsun diye ekranın dokunmatiğini bozuyorlar. Genişletmek için tıkla... aksjdlakjdlakdjaldjald Çok saçma bir durum vallahi anlamıyorum ya. En yakın zamanda değiştireceğim fakat fiyatlar ahhh ahh.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 10 Haziran 2022 #22 EgeT dedi: Uzun zamandır var. Ekranı üzerime siliyorum, düzeliyor kullanmaya devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... bende kilit ekranına gelince düzeliyor Buda cihazımın fotoğrafları:
EgeT dedi: Uzun zamandır var. Ekranı üzerime siliyorum, düzeliyor kullanmaya devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... bende kilit ekranına gelince düzeliyor Buda cihazımın fotoğrafları:
Soslu CPU Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 369 Çözümler 6 Yer Haven B Site Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X // GTX 1650 // 16x1GB 3200mHz // Corsair CV550 - 80+ /// Windows 11 Home Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Haziran 2022 #23 Emir Bozat dedi: bende kilit ekranına gelince düzeliyor Buda cihazımın fotoğrafları:Eki Görüntüle 1415613Eki Görüntüle 1415614Eki Görüntüle 1415615 Genişletmek için tıkla... Bence iç donanım olarak bi sorunu var kronik olarak böyle olduğuna göre yapılacak bir şey yok gibi.
Emir Bozat dedi: bende kilit ekranına gelince düzeliyor Buda cihazımın fotoğrafları:Eki Görüntüle 1415613Eki Görüntüle 1415614Eki Görüntüle 1415615 Genişletmek için tıkla... Bence iç donanım olarak bi sorunu var kronik olarak böyle olduğuna göre yapılacak bir şey yok gibi.
E EgeT Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 212 10 Haziran 2022 #24 Yeni ekran alırsanız belki düzelebilecek bir sorun fakat ekran almaya gerek var mı ? Bence değmez çünkü bir süre sonra yine aynı sorun başlayacak.
Yeni ekran alırsanız belki düzelebilecek bir sorun fakat ekran almaya gerek var mı ? Bence değmez çünkü bir süre sonra yine aynı sorun başlayacak.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 10 Haziran 2022 #25 EgeT dedi: Yeni ekran alırsanız belki düzelebilecek bir sorun fakat ekran almaya gerek var mı? Bence değmez çünkü bir süre sonra yine aynı sorun başlayacak. Genişletmek için tıkla... Umarım ileriki zamanlarda dokunmatiği komple gitmez.
EgeT dedi: Yeni ekran alırsanız belki düzelebilecek bir sorun fakat ekran almaya gerek var mı? Bence değmez çünkü bir süre sonra yine aynı sorun başlayacak. Genişletmek için tıkla... Umarım ileriki zamanlarda dokunmatiği komple gitmez.
Soslu CPU Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 369 Çözümler 6 Yer Haven B Site Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X // GTX 1650 // 16x1GB 3200mHz // Corsair CV550 - 80+ /// Windows 11 Home Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Haziran 2022 #26 Emir Bozat dedi: Umarım ileriki zamanlarda dokunmatiği komple gitmez. Genişletmek için tıkla... Verilerini garantile.
Emir Bozat dedi: Umarım ileriki zamanlarda dokunmatiği komple gitmez. Genişletmek için tıkla... Verilerini garantile.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 10 Haziran 2022 #27 Soslu CPU dedi: Verilerini garantile. Genişletmek için tıkla... Google senkronizasyon açık fotoğraflarım vb öğreler kaydediliyor.
Soslu CPU dedi: Verilerini garantile. Genişletmek için tıkla... Google senkronizasyon açık fotoğraflarım vb öğreler kaydediliyor.