General Mobile 4G modem dosyası nereden bulunur?

192615

Kilopat
Merhabala telefonum yanlış yazılım yüklemre sonucu brick oldu daha sonra wileyfox Swift QFIL aracılığıyla kurtardım fakat telefonun IMEI'si gitti orijinal stock roma dönmek istiyorum fakat telefonun modem dosyasını bulamadığım için bootlopta takılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabala telefonum yanlış yazılım yüklemre sonucu brick oldu daha sonra wileyfox Swift QFIL aracılığıyla kurtardım fakat telefonun IMEI'si gitti orijinal stock roma dönmek istiyorum fakat telefonun modem dosyasını bulamadığım için bootlopta takılıyor.

Hocam bende yaşadım sizin yaşadığınızı siz bulduysanız modem dosyasını bana atar mısınız?

Hocam bende yaşadım sizin yaşadığınızı siz bulduysanız modem dosyasını bana atar mısınız?
Yok malesef hocam zamanında 1 haftamı harcayıp 100 den fazla dosya indirip denemiştim bu iş için hiçbiri olmadı en sonunda Doğubanktaki yazılımcılara götürmüştüm onlarda beceremediği için yeni telefon almıştım.

Yok maalesef hocam zamanında 1 haftamı harcayıp 100'den fazla dosya indirip denemiştim bu iş için hiçbiri olmadı en sonunda doğubanktaki yazılımcılara götürmüştüm onlarda beceremediği için yeni telefon almıştım.

Anladım. Size de yeni telefon hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı