TouchDown Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2015 #1 Selamlar arkadaşlar, Telefonuma root atmak istiyorum fakat bir türlü yapamadım. Kingo Root, Wondershare MobileGo falan denedim ama hep root failed hatası aldım. Nasıl root atarım bu telefona ? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2015
Selamlar arkadaşlar, Telefonuma root atmak istiyorum fakat bir türlü yapamadım. Kingo Root, Wondershare MobileGo falan denedim ama hep root failed hatası aldım. Nasıl root atarım bu telefona ?
Murat Durmuş Megapat Katılım 3 Eylül 2015 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2015 #2 Saf Android bir telefona root atma sebebini merak ettim doğrusu.
X xporogaming86796 Hectopat Katılım 25 Şubat 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2016 #3 telefon root atmanı tavsiye etmmem androidone ekosistemi olduğu için güncelleme yapmaz benim konuma da baksan sevinirim hard brick
telefon root atmanı tavsiye etmmem androidone ekosistemi olduğu için güncelleme yapmaz benim konuma da baksan sevinirim hard brick