ce06ta Hectopat Katılım 31 Mayıs 2016 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2016 #1 Merhaba arkadaşlar bugün internetten sipariş verdiğim telefonum geldi telefonu şarja taktım %50'de kaldı ilerlemiyor yardım edin lütfen.
Merhaba arkadaşlar bugün internetten sipariş verdiğim telefonum geldi telefonu şarja taktım %50'de kaldı ilerlemiyor yardım edin lütfen.
Bluecat42 Hectopat Katılım 29 Eylül 2015 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2016 #2 Adaptörünüz Saglam'mı? Başka bir telefona takarak deneyebilirsiniz. Eger sağlam ise geri iade işlemlerini başlatınız.
Adaptörünüz Saglam'mı? Başka bir telefona takarak deneyebilirsiniz. Eger sağlam ise geri iade işlemlerini başlatınız.
ce06ta Hectopat Katılım 31 Mayıs 2016 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2016 #3 Sıfır bugün geldi şarj ediyor ama telefon %50 den sonra şarj oluyor gösteriyor ama olmuyor yok mu başka birisi?
Sıfır bugün geldi şarj ediyor ama telefon %50 den sonra şarj oluyor gösteriyor ama olmuyor yok mu başka birisi?
Bluecat42 Hectopat Katılım 29 Eylül 2015 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2016 #4 Adaptörünüz sağlam ise, Telefonunuzda donanımsal bir sıkıntı olmuş olabilir, Kargodan dolayı Bence geri iade ederek değişim isteyiniz. Eger 15 gün geçmediyse...
Adaptörünüz sağlam ise, Telefonunuzda donanımsal bir sıkıntı olmuş olabilir, Kargodan dolayı Bence geri iade ederek değişim isteyiniz. Eger 15 gün geçmediyse...
ce06ta Hectopat Katılım 31 Mayıs 2016 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2016 #5 Sorunu çözdüm fabrikasyon hatalı bir sorun varmış bataryanın ucunda jel varmış diş fırçasıyla kazıdım sorun çözüldü iyi sosyaller.
Sorunu çözdüm fabrikasyon hatalı bir sorun varmış bataryanın ucunda jel varmış diş fırçasıyla kazıdım sorun çözüldü iyi sosyaller.
Bluecat42 Hectopat Katılım 29 Eylül 2015 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2016 #6 ce06ta dedi: Sorunu çözdüm fabrikasyon hatalı bir sorun varmış bataryanın ucunda jel varmış diş fırçasıyla kazıdım sorun çözüldü iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun Güle Güle kullanın.
ce06ta dedi: Sorunu çözdüm fabrikasyon hatalı bir sorun varmış bataryanın ucunda jel varmış diş fırçasıyla kazıdım sorun çözüldü iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun Güle Güle kullanın.