dagdelenomerr01 Hectopat Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2015 #1 Ben 2 gün önce aldım telefonu lakin şarjdan çıkarınca 5 dakikada %100'den %90'lara düşüyor. Bunun bir çözümü var mıdır ya da yazılımsal bir sorun mu ? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2015
Ben 2 gün önce aldım telefonu lakin şarjdan çıkarınca 5 dakikada %100'den %90'lara düşüyor. Bunun bir çözümü var mıdır ya da yazılımsal bir sorun mu ?
D dierlone Kilopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2015 #2 dagdelenomerr01 dedi: Ben 2 gün önce aldım telefonu lakin şarjdan çıkarınca 5 dakikada %100'den %90'lara düşüyor. Bunun bir çözümü var mıdır ya da yazılımsal bir sorun mu ? Genişletmek için tıkla... Direk aldığınız yere götürün. İade veya değişim isteyin. Aynı sorun bendede vardı yeni cihaz aldım
dagdelenomerr01 dedi: Ben 2 gün önce aldım telefonu lakin şarjdan çıkarınca 5 dakikada %100'den %90'lara düşüyor. Bunun bir çözümü var mıdır ya da yazılımsal bir sorun mu ? Genişletmek için tıkla... Direk aldığınız yere götürün. İade veya değişim isteyin. Aynı sorun bendede vardı yeni cihaz aldım
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 8 Temmuz 2015 #3 Bu kalibre sorunu. Bu sadece görünürde düşüş ama güç olarak düşüş olmuyor. Yani sen % 90 görüyorsun ama o biraz daha fazla oluyor. Bunu takmana gerek yok. O yüzde çok önemli değil. Böyle kullanın pil ömrü zaten çok iyi bir ürün.
Bu kalibre sorunu. Bu sadece görünürde düşüş ama güç olarak düşüş olmuyor. Yani sen % 90 görüyorsun ama o biraz daha fazla oluyor. Bunu takmana gerek yok. O yüzde çok önemli değil. Böyle kullanın pil ömrü zaten çok iyi bir ürün.