Hangi cihaz?Telefonu ben kullanmıyorum ama babam kullanıyo konuşmuştum telefon hakkında valla o bütçe için çok iyi bir cihaz ama şunu söyliyim ilk seri de kronik problemler var ama ikinci seri de yok.
Bir de cihazı kullanan bir üye biliyodum onu bulursam etiketlerim![]()
MrClutchh hakli. Eger telefonum surekli guncelleme alsin diyorsaniz (yanilmiyorsam 18 ay araliksiz destek veriyor google, daha fazlada olabilir) tercihiniz gm5+ olmali. İki yil s3 kullandim, kisisel olarak bir daha note serisi disinda samsung'a donmem.Ne ağırlıklı kullanacaksın? Ayrıca GM5+ adlı cihazın yazılımı direkt Google tarafından karşılanıyor Android One projesi kapsamında geliştirilen bir cihaz. @MEHMET TATLI
J5 2016 samsung un amiral gemisi değil. Yani fazla güncelleme alacağını sanmıyorum. Android One projesindeki cihazları bizzat google destekliyor. Ve GM 5 Plus bu projeye dahil.Daha konunun başlığı okuyup direkt olarak yorum yapıyorum, direkt Samsung al. Bitti. Bu tip olaylarda büyük firmaların yazılımsal destekleri çok önemlidir. Samsung nere ,GM nere. Hiç düşünme bile. Sayısal verilere takılma, şuyu fazlaymış buyu daha fazla megapixelmiş falan. Samsung al, kaliteyi sonradan farkedip iyiki Samsung almışım diyeceksin.
MrClutchh hakli. Eger telefonum surekli guncelleme alsin diyorsaniz (yanilmiyorsam 18 ay araliksiz destek veriyor google, daha fazlada olabilir) tercihiniz gm5+ olmali. İki yil s3 kullandim, kisisel olarak bir daha note serisi disinda samsung'a donmem.
Beyler, bu iki telefon arasında seçim yapmam gerekiyor. Sizce hangisini almalıyım? Uzun süre kullananlar yorum atarsanız sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.