A Adsız 1 Ziyaretçi 28 Aralık 2019 #1 Merhaba benim General Mobile 5 Plus bir telefonum var. Fakat telefonun şarjı hızlı bitiyor ve yavaş doluyor. Bunun sebebi nedir? Telefon Özellikleri: General Mobile 5 Plus Android 8.0.0 Oreo 32 GB SD kart (%13 boş)
Merhaba benim General Mobile 5 Plus bir telefonum var. Fakat telefonun şarjı hızlı bitiyor ve yavaş doluyor. Bunun sebebi nedir? Telefon Özellikleri: General Mobile 5 Plus Android 8.0.0 Oreo 32 GB SD kart (%13 boş)
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.869 Makaleler 26 Çözümler 517 28 Aralık 2019 #2 O telefon problemli bir model. Batarya değiştireceksin ve sarj soketi de değişecek, başka çaresi yok. Benim arkadaşımda kullanıyordu eskiden telefon ısındığı için yamulduğunu bilirim ben çatır çutur ettiriyorduk resmen.
O telefon problemli bir model. Batarya değiştireceksin ve sarj soketi de değişecek, başka çaresi yok. Benim arkadaşımda kullanıyordu eskiden telefon ısındığı için yamulduğunu bilirim ben çatır çutur ettiriyorduk resmen.
prophet ' Hectopat Katılım 29 Temmuz 2017 Mesajlar 724 Çözümler 5 Yer Kırıkkale 28 Aralık 2019 #3 Dostum bataryayı değiştir.