General Mobile 8 Rehber Düzenleme Sorunu

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 **Msi GTX 1070Ti Gaming X** Team T-Force 4x8 3200MHz CL16** Asus Prime B450M-A II **BenQ XL2411 144Hz@1ms**
Meslek
Uçak Teknikeri
General Mobile 8 marka telefonum var, kişilerden birini siliyorum ertesi gün tekrar geliyor. Baktığımda kişileri Gmail'e kaydettiğini gördüm ama ben SIM karta kaydetmek istiyorum nasıl yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaydetmeden önce SIM veya Telefon diye soruyor oradan SIM seçmeniz gerek orası çıkmıyorsa bilmiyorum.
Üstadım oraya tıklıyorum gmail hesaplarım çıkıyor başka bi yöntem biliyor musun?
Eski S3 telefonumda senin dediğin gibiydi

General Mobile 8 marka telefonum var, kişilerden birini siliyorum ertesi gün tekrar geliyor.
General Mobile telefonlarında Google'ın kendi telefon uygulaması vardır. Kişileri kaydederken varsayılan olarak Google hesabınıza kaydeder. Telefonun eşitleme ayarı kapalıysa sildiğiniz kişiler Google hesabınızla senkronize olmuyor.

Google kişiler senkronizasyonuna girip "Durmaya Zorla" ibaresini seçtim.Artık geri gelmiyor ama şimdi başka soru geldi aklıma artık nereye kaydediyor telefon hafızasına mı SIM hafızasına mı?

Google kişiler senkronizasyonuna girip "Durmaya Zorla" ibaresini seçtim.Artık geri gelmiyor ama şimdi başka soru geldi aklıma artık nereye kaydediyor telefon hafızasına mı SIM hafızasına mı?
Telefonun hafızasına kaydediyordur.

Yeni kişi kaydederken SIM karta nasıl kaydediliyor bilmiyorum. Bir türlü böyle bir ayar bulamadım. Sadece SIM karttaki kişileri telefon hafızasına veya Google hesabına aktaran ayarı bulabildim.

Bende aynı durumdan muzdaribim telefonların fazla akıllanması ve platformların erişilebilirliği artınca zor duruma da düşmeye başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…