General Mobile 8 Wi-Fi çok yavaş

ilkersama

Hectopat
Daha fazla  
Evdeki başka telefonlarda Wi-Fi hızı bilgisayardaki gibi 20'nin üstünde çıkıyor. Birkaç gün önce başladı benim telefonda bu sorun. 1'in altında ölçüyor. Ne yapsam çözemedim. Telefon modeli GM 8. Bilgisi olan bilen yardımcı olabilirse çok sevinirim. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
@292941

@292941

Merhaba ben bu telefonu uzun süredir kullanıyorum ve herhangi bir sorunu bence yoktu. Birkaç gündür Wi-Fi hızımda yavaşlama var ve bu sadece benim telefonumda oluyor. VPN falan kullanmıyorum telefona indirdiğim diğer uygulamaları da sildim.

Merhaba ben bu telefonu uzun süredir kullanıyorum ve herhangi bir sorunu bence yoktu. Birkaç gündür Wi-Fi hızımda yavaşlama var ve bu sadece benim telefonumda oluyor. VPN falan kullanmıyorum telefona indirdiğim diğer uygulamaları da sildim.
Telefonu ayarlardan fabrika ayarlarına çekmeyi ya da "Wifi ağını unut"u seçip ağa tekrar bağlanmayı deneyebilirsiniz.

Telefonu ayarlardan fabrika ayarlarına çekmeyi ya da "Wi-Fi ağını unut"u seçip ağa tekrar bağlanmayı deneyebilirsiniz.

Tek seçenek o gibi duruyor emin değildim fabrika ayarlarına dönmeye teşekkür ederim.
Telefonu ayarlardan fabrika ayarlarına çekmeyi ya da "Wi-Fi ağını unut"u seçip ağa tekrar bağlanmayı deneyebilirsiniz.

Sorun çözüldü çok teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı