General Mobile 8 yazılım sonrası Fastboot modda kaldı

ince1imtiyaz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, GM8 cihazımın Android sürümünü düşürmek istedim kasıyor diyerekten indirdiğim bir yazılımı yüklerken bir sorun yoktu yükleme sonrası cihaz Fastboot mode de başlamaya başladı denemediğim taktik kalmadı belki gözden kaçırdığım bir şey vardır denemek isterim qfil olarak çok hata aldım 1 kere şans eseri yükledim yine Fastboot mode girdi bu arada recovery mode de girmiyor normal yazılım attım ondanda hep yükleme sonrası Fastboot mode de başladı ne yaptıysam olmadı yazılım tamamen bozuldu internette ne kadar bilgi varsa denedim açıkçası GM8 ile ilgili fazla bir şey yok internet üzerinde ama benim yaptıklarım olumsuz oldu fikirlerinizi deneyebilirim teşekkür ederim.

Bu sitedeki ilk çıkan ROM'u (MIUI EU 11.0.10) kurun. @ince1imtiyaz

Onu da denemiştim o da olmadı başka yerden cwm 13.1 buldum onu yükledim zar zor şans eseri gibi bir şeydi hata aldım önceden sonra yükledi ama telefon tam tuğla oldu şimdi Fastboot moda da girmiyor artık anakart komple gitti galiba sadece edl moda giriyor bilgisayara bağlayınca görüyorum onu ama hiçbir şey yapılmıyor artık anakart bitti onu anladım mecbur yeni anakart bulacağım ona başka türlü çözülmeyecek şunu anladım her bulduğun yazılım atılmazmış cihaza tecrübe edinmiş oldum ve daha dikkatli olacağım teşekkürler hepinize.

Onu da denemiştim o da olmadı başka yerden cwm 13.1 buldum onu yükledim zar zor şans eseri gibi bir şeydi hata aldım önceden sonra yükledi ama telefon tam tuğla oldu şimdi Fastboot moda da girmiyor artık anakart komple gitti galiba sadece edl moda giriyor bilgisayara bağlayınca görüyorum onu ama hiçbir şey yapılmıyor artık anakart bitti onu anladım mecbur yeni anakart bulacağım ona başka türlü çözülmeyecek şunu anladım her bulduğun yazılım atılmazmış cihaza tecrübe edinmiş oldum ve daha dikkatli olacağım teşekkürler hepinize.
@Umut Nas, sonuç bu. @Umut Nas ne alaka diyeceksiniz ama size yardımcı olan o aslında. Bu konuyu görmüş (etiketlediğim için) ve benden yardım etmemi istedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı