General Mobile cihaz alınır mı?

Zaten tasarımda kötü,ekrana gömülü parmak izi okuyucu olsaydı...

Güncelleme almamak ve kronik sorunlarla boğuşmak sizin için sorun değilse alabilirsiniz.

Güncelleme almamak ve kronik sorunlarla boğuşmak sizin için sorun değilse alabilirsiniz.

Hocam ben zaten almayacağım.
Genelde akıllı telefon tavsiyesi yapıyorum ve bu durum kafama takıldı.
GM 21 Pro'nun sunduğu özellikler fiyatına göre çok iyi duruyor çünkü.
Ben fikirlerimi zaten konuda belirttim ve okursanız General Mobile'a nasıl laf ettiğimi anlarsınız

Evet, fiyatına göre iyi. Tavsiye verirken "teknik sorunlar" şeklinde belirtirseniz daha iyi olur.
GM8 kullanıyordum. En basit sorunu olarak fazla yük binerse linux logosunu ekranda gösteriyor. Ev kullanıcıları bu tür sorunları bazen anlayamıyor.
Bu yüzden çevreme fiyatı çok düşük olmadıkça önermiyorum.

Teknik özellikleri gayet iyi görünüyor ve s9 plus , note 10 pro ile beraber gm 20 pro kullanıyorum gayet memnunum yakında kullanma fırsatım olacak 21 pro yu iyice bi deneyimleyip öyle yazmak isterim şu an için hiç kullanmadığımdan dolayı yorum yapamıyorum

gayet güzel bir telefon gm 21 pro kendim kullanıyorum tek eksisi nfc yok diğer kalan özelliklerine baktığımda eksi bir tarafını görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…