fuurrkn Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 70 7 Temmuz 2022 #1 Merhaba General Mobile Discovery 2 mini telefonuma bir şey oldu ve şu an açılmıyor açma kapama tuşuna bassam da hiç değişmiyor internetten bakıp ses artırma veya kısma tuşuyla birlikte kapama tuşuna basıyorum fakat hep bu ekran yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2022
Merhaba General Mobile Discovery 2 mini telefonuma bir şey oldu ve şu an açılmıyor açma kapama tuşuna bassam da hiç değişmiyor internetten bakıp ses artırma veya kısma tuşuyla birlikte kapama tuşuna basıyorum fakat hep bu ekran yardım eder misiniz?
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Temmuz 2022 #2 Furkankz dedi: internetten bakıp ses artırma veya kısma tuşuyla birlikte kapama tuşuna basıyorum fakat hep bu ekran yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir ekran? Artı 0 Eksi
Furkankz dedi: internetten bakıp ses artırma veya kısma tuşuyla birlikte kapama tuşuna basıyorum fakat hep bu ekran yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir ekran?
KS KS fuurrkn Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 70 7 Temmuz 2022 #3 Ajan_47 dedi: Nasıl bir ekran? Genişletmek için tıkla... Böyle Furkankz dedi: Böyle Genişletmek için tıkla... Galiba çöktü yada bilmiyorum kardeşim bakıyordu sonra bianda böyle oldu kırık oldu derseniz kırık öncedende vardı ekranla bence alakası yok sorunu hala çözemedim Dosya Ekleri 20220707_002923.jpg 58,2 KB · Görüntüleme: 80 Son düzenleme: 26 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
Ajan_47 dedi: Nasıl bir ekran? Genişletmek için tıkla... Böyle Furkankz dedi: Böyle Genişletmek için tıkla... Galiba çöktü yada bilmiyorum kardeşim bakıyordu sonra bianda böyle oldu kırık oldu derseniz kırık öncedende vardı ekranla bence alakası yok sorunu hala çözemedim