General Mobile Discovery 2 Format Sonrası Açılmıyor

10emre10

Decapat
Merhaba arkadaşlar. General Mobile Discovery 2 modelindeki telefonuma format attım. Daha sonra yeniden başlattığımda baktım ki General Mobile yazısı geliyor ama öyle kalıyor. Yazı gidiyor tekrar geliyor ama telefon açılmıyor. Recovery Mode'den telefonu eski haline döndürmeye çalıştım ama o menü de gelmiyor. Telefonu bilgisayara taktığımda görmüyor, sadece ses gelip gidiyor sürekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
SP Flash Tool'u daha önce hiç kullanmadım. Konun başında dediğim gibi bilgisayara takınca sadece ses gelip, gidiyor okumuyor. Bu yüzden sıkıntı olur mu ?

Bataryayı çıkarmak gerekiyor mu ? Okuduğum bir yerde çıkartıyorlardı ama bu Discovey2'nin arka kapağı açılmıyor. Bir de önce orada ROM'ları seçip downloada basıp sonra mı telofonu bağlıyor USB'ye ?
Ben bunu yaptım da "chip type not macth target chip type is mt6592 load scatter chip type is mt6582" altında da ok - help var, ne yapmalıyım ?

Yüklemek istediğim Mt6582 benimki Mt6592 ise bana Mt6592'nin ROM'unun linki atar mısınız ?
Ben Mt6592'nin linkini buldum ama download diyince alttaki çubuk dolmuyor.
Burda kalıyor. Bunun ayarları nasıl olmalı ?

Bu Sp Flash Toolu yapmayı denedim hata verdi. Led ışık da yanmıyor artık. Aygıt yöneticisinde USB kısmında unknown device yazıyor, yardım edin. @THE_MILLER

Bataryayı çıkarmadan da olabilir.

Discovery 2.rar Buradaki arşiv dosyasını msaüstünde klasöre çıkart. İçindeki "fastboot" kaslörünü direkt C: dizinine (C:\fastboot ) taşı.

Masaüstündeki SP_Flash_Tool klasörü içindeki flash_tool.exe'yi çalıştır. Uyarıya "OK" de. "Scatter-loading" kısmındaki MT6592_Android_scatter'yi seç. Download kısmına tıkla. Kapalı olan telefonunu USB ile PC'ye bağla. CWM yüklemesini kendisi gerçekleştirecek. Telefonun bağlantısını kes.

Buradan Kikat sürümlü GM Discovery 2 ROM'unu indir. KK8.0-KitKat_4.4.2.zip Dosya ismini rom.zip olarak değiştir. C:\fastboot içerisine rom.zip'i taşı. Telefonun ses açma ve güç tuşuna basılı tut, recovery modu aç. Bilgisayara USB ile bağla.

Komut istemini (CMD) yönetici olarak çalıştır. cd c:\fastboot komutunu gir, enterla.
adb push ROM.zip /sdcard/ROM.zip yazıp enterla. CWM menüde ise ses azalta tuşu ile zip yazan kısıma gel. En baştakine girip rom.zip'i seçip no yazısı altındaki rom.zip'i seç.

Yapamazsan da açılmayan General Mobile Discovery 2'yi açma diye Google'da arat. Video ve anlatımlar mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…