General Mobile Discovery 2+ Nasıldır?

Anıl2436

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sizlere bir kaç sorum olacak. Discovery 2+ Almalımıyım önerirmisiniz ? Önermezseniz nedenini detaylı bir şekilde açıklarmısınız. Çünkü diğer konulara baktığımda pek detaylı bir açıklama göremedim. Telefonu kötüleyen çok kişi var. Sizlerinde fikrini alayım dedim.

GM tavsiye etmiyoruz. Onun yerine başka telefonlara yönelmeni tavsiye ederim.

Ben discovery 2 plus kullanıyorum ama bazı sıkıntılarım var mesela hafıza kartı takılıyken bazen görmüyor dosyalardan giriyo fakat indirme yapmıyor. Messenger balonu açıkken ekranı kilitleyip açınca balon kayboluyor sadece bildirimlerden girebiliyorum. Çektiğim resimlerin bazılarını bir müdded sonra göstermiyor. 2 gb ram 2ghz işlemci 8 çekirdek ama gameloftun çoğu oyununu açmıyor. Ama kardeşim asfalt 8 i normal discoveryde oynuyor.bende değiştirmem bu telefonu ve zenfone2 veya galaxy a7 almayı düşünüyorum.

Detaylı açıklaman için teşekkürler. Bende bütçeyi artırıp Zenfone 2 alacagım.

İlk olarak şunu söyleyeyim kendim 1 buçuk yıldır GM kullanmama rağmen kimseye önermem GM markasını. Bana şimdiye kadar hiçbir şekilde sorun çıkartmadı fakat birçok arkadaşımın elinde kaldı telefon. Ekran fazlasıyla hassas. Zaten alan 2 kişiden birinde mutlaka şarj soketi sorunu oluyor. Benim telefonum Discovery 1 artık yavaş yavaş değiştirme vakti geldi. Kendiliğinden ufak donmalar başladı. Ve GM'nin ürünlerinin çokta arkasında durmadığını düşünüyorum. LG veya HTC modellerine yönelmeni önerebilirim.

GMD Pişmanlıktır neden mi ? Telefonu aldım 1 ay sonra ölü pixel çıktı. Sonra servise gönderdim 1 ay sonra bida ölü pixel çıktı. Sonra 2 ay sonra yine ölü pixel çıktı. Sonra tam rahatladım derken telefonun hafızası yok hatası almaya başladım ve hala aynı sıkıntıdan muzdaribim.

Yasalar gereği alınan ürün 6 ay içinde bozulursa tamir edilmez yenisi verilir yada para iadesi yapılır.

Açıklamalarınız için teşekkürler Zenfone 2 aldım hiçbir sorun yok rahatça kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…