Haberleri dinlemeden konuşuyorsunuz. Son 3 Ayda tam 25 tane samsung telefon elde patlamış. GMD 2 güzel bir üründür. Ayrıca garantisinde de sorun yaşamazsın. O fiyata alınabilecek en iyi telefon GMD 2. LG G2'de güzel bir telefon ama 1.200 TL'ye değmez. Al GMD2 Rahat et.
Dimi ya içine çenç malları takarsan tabi patlar. Elimde 6 senelik Samsung cihaz var hala sağlam. Ama ne takılı olan donanımlar hep orijinal donanımlar. Babamda Note 2 var. Son çıkan haberlere göre şimdiye 2 kere patlamalıydı. Ama hala sağlam. Hemde yoğun konuşma, internet vs. kullanımında bile 1 günü çok rahat çıkartıyor cihaz. Ayrıca daha patlayan S5 haberi falanda çıkmadı.
Dipnot: Son 3 ayda kaç GM cihaz patlak vermiş birde ona bak istersen?
Kulağınızda patlayacak çöp telefonlara para vermeye ne kadar meraklısınız. Sonra da nerede benim tüketici hakkım diye ağlarsınız, servis köşelerinde sürünürsünüz.
Firma büyük gelir elde edip telefonları en son kalite malzemeden mi üretmeye başladı ? Ben böyle bir kullanıcı kitlem varken en dandik malzemeyi kullanırım açıkçası. Ne versen alıyorlar. Yeter ki ucuz ver. Ölesiye savunuyorlar zaten telefonu da.
Firma büyük gelir elde edip telefonları en son kalite malzemeden mi üretmeye başladı ? Ben böyle bir kullanıcı kitlem varken en dandik malzemeyi kullanırım açıkçası. Ne versen alıyorlar. Yeter ki ucuz ver. Ölesiye savunuyorlar zaten telefonu da.
Ben markayı her şeyiyle savunan biri değilim ama senin gibi düşünmüyorum. Ben GM'nin yerinde olsam o kitleyi kaybetmemek için daha iyi malzeme kullanırdım ve diğer markalardan ucuz olmasının sebebi ise Samsung'daki çalışan sayısı ile GM'deki bir değil haliyle maaş'ı daha az veriyorlar. yani o kadar paraya ihtiyaçları yok.
Sadece çalışan işçi sayısıyla açıklayamayız olayı inan kalite farkı olayı vardir. En basitinden lehimlemenin bile kötüsü olur ısı değişimlerin de bile atabilir o telefonun lehimleri. Çin malı sonuçta.
Ben de demek istiyorum ki o telefonu alan kitle samandan yapsan telefonu satın alacak. GM satın alan birisinin "Bunun malzemesi kanserojen değilmiş. Malzemesi kaliteli plastikmiş." diyerek telefonu aldığını düşünmüyorum. Niye kaliteli kullansın ki ? Alanlar için ucuz olması önemli. Özellikleri görüp ucuz da olunca millet büyüleniyor. Malzeme kalitesine bakan mı var ?
Kaliteli malzeme kullanırsa o fiyat etiketini koyacağını mı düşünüyorsun ? Ona göre fiyat koyarsa da kimse GM almaz. Alan ucuz diye alıyor malzemesi kaliteli diye değil.
Sanırım daha önce GM alan arkadaşlar kazıklandığını anladı şimdi bu telefonu delicesine övüyorlar. Telefonu özetleyecek olursak Çin Malı ve kalitesiz telefondur.
Sanırım daha önce GM alan arkadaşlar kazıklandığını anladı şimdi bu telefonu delicesine övüyorlar. Telefonu özetleyecek olursak Çin Malı ve kalitesiz telefondur.
Efendiler alinan üçretler malum herkrsin 2000 -2500 tl verip marka telefon alamaz bu para bazi insanlar 2 ay geçiniyor..bence büyük telefon firmalari büyük kazikliyor...