General Mobile Discovery 5.0 Rom

Seccad Karaköz

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Arkadaşlar, İnternet'te Discovery 1 için 5.0 lolipop romu aradım fakat bulamadım. Bulan varsa yardım edebilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
forum.pittech.net: KitKat Custom ROM'lar Bölümü
Burada farklı ROMlar mevcut. Ama tabiki hiçbiri gerçek 5.0 değil.
Ben de Discovery Elite kullanıcısıyım. Asıl versiyonum 4.2.2 ama 5.0 romu yükledim. Benimkine göre olanı. Gerçeği gibi olmuyor. İçinde eksikleri oluyor. Ben kendim eksikleri ve yanlışları düzelttim. Şu anda gerçeğiyle neredeyse aynı gibi.

Buradaki 5.0 lolipop romunun orijinal 5.0 romundan ne farkları var .

Temel olarak 4.4.2 te dayanıyor. Yani source kodları 4.4.2 ROMu yapanlar düzenleyerek Lollipop'a benzetiyor. Tamamen aynısı olmuyor.

maalesef CM, mediatek in çoğu sürümüne yeterli desteği vermiyor...... discovery için android L temalı 4.4.2 romu mevcut ( LegenD Rom V.10 L edition)

Tam oluyor olmuyor meselesi değil de YouTube ve çoğu uygulamalar lollipop gibi algılayıp açılıyor mu esas mesele bu? Konuyu hortlattım yardımcı olabilecek var mı =)

Tam oluyor olmuyor meselesi değil de YouTube ve çoğu uygulamalar lollipop gibi algılayıp açılıyor mu esas mesele bu? Konuyu hortlattım yardımcı olabilecek var mı =)

Reklam değildir, yetkililer yazarsa silerim linki.

Şifre: www.tabletpiri.com
Android 5 hocam General Mobile Discovery 4 GB ROM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…