Emirmir
Hectopat
Daha fazla
Herkese merhaba arkadaşlar. Düşük model telefon alıp kasa toplamaya karar verdim. Dolayısıyla bu telefonu satacağım. Elimde şu anda fotoğrafı yok fakat telefon temizdir. Demir kasasının alt kısmında çizikler bulunur. 8 aydır kılıf ve kırılmaz cam koruyucu ile kullanıyorum ve yeni sahibine bunları hediye edeceğim.
• General Mobile Discovery Air 1GBRAM 1.7 ghz 4 gercek 4 sanal çekirdekli işlemci
• Kullanışlı ve zarif bir telefondur
• 12 Ay garantisi daha var
• Nadiren benim de anlam veremediğim ufak tefek sorunlar oluşabiliyor. 1 keresinde aniden kapanmıştı.
• 15 TL değerinde kırılmaz jelatin hediye
• Kutusu faturası cart curtu elimde
• Şarj aleti hızlı şarj ediyor fakat ucundaki prize bağlanan demir parca hızlı çekilirse prizde takılı kalabiliyor
• Ürünün fiyatını 600 TL olarak düşündüm fakat 200 TL değerinde akıllı telefon ile üstüne para alınarak veya ikinci el (veya uygun fiyata 0) temiz istediğim bilgisayar parçalarıyla takas düşünebilirim.
• General Mobile Discovery Air 1GBRAM 1.7 ghz 4 gercek 4 sanal çekirdekli işlemci
• Kullanışlı ve zarif bir telefondur
• 12 Ay garantisi daha var
• Nadiren benim de anlam veremediğim ufak tefek sorunlar oluşabiliyor. 1 keresinde aniden kapanmıştı.
• 15 TL değerinde kırılmaz jelatin hediye
• Kutusu faturası cart curtu elimde
• Şarj aleti hızlı şarj ediyor fakat ucundaki prize bağlanan demir parca hızlı çekilirse prizde takılı kalabiliyor
• Ürünün fiyatını 600 TL olarak düşündüm fakat 200 TL değerinde akıllı telefon ile üstüne para alınarak veya ikinci el (veya uygun fiyata 0) temiz istediğim bilgisayar parçalarıyla takas düşünebilirim.
Son düzenleyen: Moderatör: