mehmet1122 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2014 #1 General mobile discovery elite kullanan var mı ? Memnunlar mı ? Ne tür sorunları var ? Yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2014
General mobile discovery elite kullanan var mı ? Memnunlar mı ? Ne tür sorunları var ? Yardım ederseniz sevinirim.
Mirbey Megapat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 348 Makaleler 14 Yer Van Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Lise 17 Ağustos 2014 #2 Özellikleri yüksek, kalitesi düşük bir telefon. G2 veya Nexus 5 almak daha mantıklı bence.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 17 Ağustos 2014 #3 GM telefon alınmaz. LG G2 32 GB varken hele. General mobile discovery elite nasıldır? | Technopat Sosyal
GM telefon alınmaz. LG G2 32 GB varken hele. General mobile discovery elite nasıldır? | Technopat Sosyal
mehmet1122 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2014 #4 herkes övüyor anlamadım gitti kafam karışıyor iyice bazıları al kaçmaz diyor bazılarıda hiç alma diyor
herkes övüyor anlamadım gitti kafam karışıyor iyice bazıları al kaçmaz diyor bazılarıda hiç alma diyor
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 17 Ağustos 2014 #5 Kafan karışmasın. GM kesinlikle ama kesinlikle alma. Yüzlerce konu var forumda bununla ilgili açılmış. Yöneticilerin ve Recep Bey'in de yorumu belli. Akıl karıştırmaya gerek yok.
Kafan karışmasın. GM kesinlikle ama kesinlikle alma. Yüzlerce konu var forumda bununla ilgili açılmış. Yöneticilerin ve Recep Bey'in de yorumu belli. Akıl karıştırmaya gerek yok.