Merhabalar, yaklaşık bir hafta önce GM Discovery Elite aldım Vatan Bilgisayar'dan. Şarjı su gibi gidiyor. Battery Doctor uygulaması yükledim. Sadece 4 oyunum var, hiç oynamıyorum. YouTube'da, Facebook'da vaktimi geçiriyorum. Ekran parlaklığı kısık, zaman aşımı 30 saniye, sadece 3-4 saat dayanıyor. 3G'de yok. Lütfen kullanan ya da bilen varsa yardım etsin.
Batarya'nın bir sıkıntısıdır kesin, yoksa 3-4 saat gitmez fakat şu durumu göz ardı etme, telefonda veri her zaman açık kalmasın ne kadar da facebook, youtube kullanıyorsun onlarıda açıklasan daha iyi olur.
not: Battery doctor bir işe yaramaz, aksine ram yer ve daha çok pil götürür. Her şeyi geçtim telefonun işlemcisini eco moda alarak daha düşük devirlerde çalıştırır.
Öncelikle KitKat sürümü yüklü ise bataryası eski sürüme göre biraz daha az gidiyor. Ama 3-4 saat değil. Bataryada sorun olabilir. Güç koruma modunu açarak kullanır mısınız ? 4.2 sürümü ise güç koruma ile 1.5 2 gün bile çıkardığı oluyordu babamın. Battery Doctor uygulamasını silin.
Telefonda cok uygulama açık bırakma. Uygulamalardan çıkarken ''geri'' tuşuna bas o zaman uygulama tamamen
kapanır. Battery Doctor uygulamasını indir öneririm. Bunlarda ise yaramassa yeni batarya alırsın.