General Mobile Discovery nasıldır?

emrekagan_04

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben General Mobile Discovery 1 ürününü aldım daha doğrusu kargoda şu an. Aldıktan sonra farklı forumlara baktım çok sıkıntılı bir telefonmuş doğru mudur ? Ve de şarj soketi çabuk bozuluyormuş. General Mobile Discovery 1 kullanalar ben bilgilendirirse sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke almasaydın hem eski hem kalitesiz bir telefon.

birde adaptörü kendisin kimi olsun yoksa farklı mı alıyım zaten şarj kablosu alıcam yanında adaptör alıyımmı. Teşekkürler.

Adaptörünüzü ve kablonuzu orjinal kullanmanızı tavsiye ederim. Aksi takdirde telefonun pilini bozabilirsiniz.

Adaptörünüzü ve kablonuzu orjinal kullanmanızı tavsiye ederim. Aksi takdirde telefonun pilini bozabilirsiniz.
Kardeşim tamamda bu telefonların şarj kablosu sert oluyormuş tefelonunun şarj soketini bozuyormuş ne diyceksin buna ?

Ben 2 yıl kendi adaptörü, nokia usb kablosuyla kullandım. Batarya sapasağlam . Benim tavsiyem kendi kablosunu kullanma. Hatta alınca kabloyu sok çıkar sert olduğunu göreceksin. Kaliteli kablo kullanmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…