General Mobile Discovery ROM önerisi

184424

Hectopat
Makaleler
2
Evet elimde yaşlı ama gençlerine taş çıkaran bir Discovery var. Cihazda Stock ROM 4.4.2 V8094 yüklü. Cihaza hızlı, teması güzel olan güncele yakın olmasını istediğim bir ROM arıyorum. Tavsiyeniz hangi ROM'dan yana olur?

MIUI 9 Rom olabilir. Yukle begenmezsen degirsirsin. MIUI ile basla. En son sevdigin bir rom da kalırsın. Note 5 roma da bakabilirsin.

kesinlikle MIUI ama işletim sistemi olarak istersen ben mobilde ubuntu kulanıyorum

kesinlikle MIUI ama işletim sistemi olarak istersen ben mobilde ubuntu kulanıyorum
Hepinize çok teşekkür ederim. 3 yıl önce deneyimlenmiştim. Şimdi de teyitlemiş olduk. Hocam telefonda Ubuntu nasıl kullanıyorsunuz?

Hepinize çok teşekkür ederim. 3 yıl önce deneyimlenmiştim. Şimdi de teyitlemiş olduk. Hocam telefonda Ubuntu nasıl kullanıyorsunuz?
Ubuntu'yu eski telefonuma deneme amaçlı kurmuştum ve memnun kaldım arayüzü fln hoş, internette videoları var izleye izleye yaparsın zor değil

Ubuntu'yu eski telefonuma deneme amaçlı kurmuştum ve memnun kaldım arayüzü fln hoş, internette videoları var izleye izleye yaparsın zor değil
Hocam zor değil dediniz de ben hiç bulamadım benim cihaza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…