cafer Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 290 Makaleler 1 Yer mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek asosyal 5 Aralık 2014 #1 Discovery 4Gb telefonlara nasıl ROOT atılıyor bilen varsa lütfen aydınlatsın. FramaRoot u denedim. SuperSU denedim. Mobogenie tek tık ROOT denedim. Hiç birisi de işe yaramadı.
Discovery 4Gb telefonlara nasıl ROOT atılıyor bilen varsa lütfen aydınlatsın. FramaRoot u denedim. SuperSU denedim. Mobogenie tek tık ROOT denedim. Hiç birisi de işe yaramadı.
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2014 #2 Kingo ROOT programını denediniz mi? Root yapmadığım tableti bu program ile sorunsuz bir şekilde rootlamıştım.
Kingo ROOT programını denediniz mi? Root yapmadığım tableti bu program ile sorunsuz bir şekilde rootlamıştım.
Z Zor Adam Ziyaretçi 5 Aralık 2014 #3 Framaroot ile Gm Discovery'e root atılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Framaroot ile Gm Discovery'e root atılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
cafer Hectopat Katılım 13 Şubat 2014 Mesajlar 290 Makaleler 1 Yer mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek asosyal 7 Aralık 2014 #4 Silinen üye dedi: Framaroot ile Gm Discovery'e root atılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 4.2.2 sürümün de atılıyordu evet, ama 4.4.2 de atılmıyor malesef.
Silinen üye dedi: Framaroot ile Gm Discovery'e root atılıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 4.2.2 sürümün de atılıyordu evet, ama 4.4.2 de atılmıyor malesef.