General Mobile Discovery verip iPhone 4 almali miyim ?

guatt

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Bende su anda GENERAL MOBİLE Discovery 16Gb modeli mevcut bunu verip 2.el iPhone 4 almayi dusnuyorum sizce iyi bir tercih yapmis olur muyum? iPhone stabilitesi acisindan istemekteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İphone 4 çok eski bir telefon, arkadaşımda var ve pek memnun değil. Değiştirmek istiyor, bence GENERAL MOBİLE siz'de kalsın.

Bencede GENERAL MOBİLE daha iyi hafıza ve hafıza kartı desteği,ram bakımından tasarım bakımından her türlü.

General mobile kullanmış bulunmaktayım.Özellkileri iphone4 ten daha iyi ve internete diğer cihazlara oranla dahi iyi bağlanıyor (iphone ile karşılaşturdım)

General mobile kötü tamam ama İphone 4 ve 4s e takas edilemeyecek kadar iyi bir telefon. İphonenin stabilitesi iyi ancak 4 ve 4s ler çok eskidi ve artık çok kasıyor. Kesinlikle değiştirmemelisin.

Bu saatten sonra iPhone 4 alınmamalı. Şimdilik General Mobile'da kalın. iPhone 4 almaya kalksanız yükseliş yaşamayacağınız ortada.

İPhone 4 yerine başka bir cihaz olsaydı değiştir derdim ama iPhone 4'den daha iyi bir cihaz GM Discovery.

yorumlaruniz icin tesekkurler peki 2. el 500tl ye suanki cihazmi verip bir cihaz almami onerirmiiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…