Hocam benim pek yazılım bilgim ve size bunun için verebilecek param yok öncelikle, ama yine de bunu yapabilirseniz çok sevinirim. Dün her yerde araştırdım. Tablet zaten 2017'de alındı bana, şimdi aile büyüklerime(daha teknolojiden pek anlamayanlara) o tablette nasıl kullanılır vs gibi öğretiyordum fakat bir süre önce tablet çöktü, internetten orijinal ROM'unu buldum indirdim fakat Google desteği olmadığı için bırakın hesap açmayı, tabletin kurulumunu mecburi olarak belirli hataları kullanarak tamamladım. Şimdi tablet şarjda ona bir ROM bulmamı bekliyor. İçerisinde bazı ofis programları da var, onları da ROM bulduğumda tabletten SD karta aktarıp, o ofis programlarını geri kuracağım. Kitap okuyucusu bile var
ayrıca EBA'da kurup kitapların PDF'lerini indirip o kitap okuyucusundada derslerime çalışmayı düşünüyorum. Bu tableti kullanmak istemem için bir nedende bu ekranıda büyük zaten. Neyse ben farklı forumlarada bakarım, Android 5 olsa yeter, çünkü Google yakın zamanda Android 4.4'ünde fişini çeker bence.