Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba Recep kardeşim , 1.olarak senin dediğim yöntemi denedim geliştirici ayarlarına kadar girdim fakat usb hata aygılamasına tıklanmıyor ve 2.olarak mobogenie pcme indiremiyorum. Bunları denedikten sonra 2.olarak Ömer Erten'in yöntemini denedim fakat --wiping data , formattin /data... da bir süre kalıyor ve tablet eski haliyle tekrar açılıyor yani aktivasyon bölümü gelmiyor. Yardımcı olabilir misiniz ?

Eğer formatting / data 'da bir süre kalıyor ve olmuyorsa tekrar tekrar deneyin. İlk yaptığınız zaman olmaz genellikle. Tekrar tekrar deneyin.

Ben tableti rootlamak istiyorum fakat şu anda kayıt ekranında kendi wifi'm den kayıt edemiyorum. Bu yüzden hata ayıklamayı etkinleştiremiyorum. Şu anda ne yapabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi ben hata ayıklamayı açtım da MoboGenie de "Syncing" kısmında kalıyor yarım saat bekliyorum ama ilerleme yok.

Ömer kardeşime olanın aynısı şu an bende de oluyor. Cözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abicim ben mobogenie yi indirdim herşey tamamda bu Syncing kısmını yaklaşık 2 saattir bekliyorum hala olmadı . Yardımcı olur musun ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…