M Mehmet Unsal Ziyaretçi 13 Şubat 2016 #1 Fatih Projesi kapsamında dağıtılan E-Tab 4'ün resmi bir ROM'u veya sistem güncellemesi vs. bir şeyler var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2016
Fatih Projesi kapsamında dağıtılan E-Tab 4'ün resmi bir ROM'u veya sistem güncellemesi vs. bir şeyler var mı?
Nurullah55 Hectopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2016 #2 TABİKİ. SAMTECH STUDIO KANALINDA BULABİLİRSİNİZ: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TABİKİ. SAMTECH STUDIO KANALINDA BULABİLİRSİNİZ: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M Mehmet Unsal Ziyaretçi 23 Şubat 2016 #3 Kenardan köşeden olan linkleri vermeyin. Soft - Brick falan yazmış alakası yok ...
Nurullah55 Hectopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2016 #4 Mehmet Unsal dedi: Kenardan köşeden olan linkleri vermeyin. Soft - Brick falan yazmış alakası yok ... Genişletmek için tıkla... Zaten soft brick orjinal telpa rom yani resmi rom ile duzeliyor. Video ya bakmadan lütfen gereksiz yorum yapmayınız Asıl rom telpa nın romu. Ötekiler geliştiriciler tarafından yapılmış kopyalanmıs resmi rom
Mehmet Unsal dedi: Kenardan köşeden olan linkleri vermeyin. Soft - Brick falan yazmış alakası yok ... Genişletmek için tıkla... Zaten soft brick orjinal telpa rom yani resmi rom ile duzeliyor. Video ya bakmadan lütfen gereksiz yorum yapmayınız Asıl rom telpa nın romu. Ötekiler geliştiriciler tarafından yapılmış kopyalanmıs resmi rom
L Larion Hectopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2016 #5 merhaba dosyayı denedim sağlam çalışıyor fakat virüs hala aynen devam ediyor. başka dosya varmı bildiğiniz. teşekkürler.
merhaba dosyayı denedim sağlam çalışıyor fakat virüs hala aynen devam ediyor. başka dosya varmı bildiğiniz. teşekkürler.
B bilibendebili Femtopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 18 20 Haziran 2020 #6 Arkadaşlar ROM yükleme en kolay anlatım sanırım bu videoda umarım size de faydası olur: 2020 itibarı ile bunlara gerek kalmadı meb isin verdi işte videoda analtımı var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar ROM yükleme en kolay anlatım sanırım bu videoda umarım size de faydası olur: 2020 itibarı ile bunlara gerek kalmadı meb isin verdi işte videoda analtımı var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et