General Mobile E-Tab 5 7.1.2 sürümü için rootlu bir ROM önerisi

Mesandro

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da dediğim gibi ihtiyacım olan bir 7.1.2 ROM'u ancak rootlu olmasını istiyorum ya da şu anda kullandığım crDroid hulkbuster işletim sistemine nasıl root atarım? Yardımcı olursanız çok sevinirim bu işleri tam bilmiyorum ne yapmam gerektiğini söylerseniz mutlu olurum iyi Sosyaller. E Tab 5 için bir konu bulamadım buraya açtım konuyu mazur görün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası Technopat'ta bu tableti kullanan ve bilenler yok gibi. Ben de ne konusu açsam cevap alamadım. Turkdevs'in forumundan önerilen bir ROM'u yükledim. Sorunsuz kullanıyorum. Orada bu tablet hakkında onlarca konu var.

Biliyorum ancak benim konumla alakalı bir konu yok kendi konumu açsamda orası unutulduğu için 17kişi görsede hiçbiri yazı yazmıyor.

Açıkçası Technopat'ta bu tableti kullanan ve bilenler yok gibi. Ben de ne konusu açsam cevap alamadım. Turkdevs'in forumundan önerilen bir ROM'u yükledim. Sorunsuz kullanıyorum. Orada bu tablet hakkında onlarca konu var.

Yani orada konu acmadim zanetmeyin : D

Biliyorum ancak benim konumla alakalı bir konu yok kendi konumu açsamda orası unutulduğu için 17kişi görsede hiçbiri yazı yazmıyor.

Yani orada konu acmadim zanetmeyin : D
O sitedeki "Resurrection Remix 5.8.4 For E-TAB 5" ROM'u kurdum. Ama başka bir işletim sisteminde bunu nasıl yaparsın bilmiyorum. Sorularının çoğunu cevapsız bıraktım ama kurduğum ROM'u söyleyeyim dedim en azından.

Var. İçeriğini yazmışlar. Tek eksiği kamerasının çalışmaması olabilir.

Reis benim için kamera önemli değil GameGuardian kullanacağım ben oyun içinde sürüm istiyor 3 ihtiyacım var yani hılı olsun root olsun sürüm yüksek olsun ancak senin ROM'u bulamadı bir link atar mısın bana.

Reis benim için kamera önemli değil GameGuardian kullanacağım ben oyun içinde sürüm istiyor 3 ihtiyacım var yani hılı olsun root olsun sürüm yüksek olsun ancak senin ROM'u bulamadı bir link atar mısın bana.
Burada.

Hocam buraya zaten baktım indirme bağlantısı bulunmamakta ya da ben butonu bulamadım bundan bahsettim.

Buldum hocam siz cevap verene kadar.

Hocam rootlu mu dedim bunda daemon hatası alıyorum yardım eder misin?

Yani özellik falan mı açmamlazım

Ayara nasıl gireceğim nerede.

Buldum reis sağ ol kralsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı