General Mobile E-Tab 5 Play Store sunucu hatası veriyor

emircagqn

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın bir sürede tabletime ROM attım. Sonra Google Play'den uygulama yükleyecektim ama Google Play çalışmıyordu. Yardım edin, markası GM E-Tab 5.

Hocam hangi ROM'u attınız. Çalıştırmak istediğiniz uygulamalar Android 5'i destekliyorsa MEB'in sistemini öneririm. Eğer daha yüksek istiyolarsa Resurrection Remix Android 7.1.2'yi öneririm. ROM'u TWRP üzerinden flashladıysanız GApps paketinde sorun yaşamış olabilirsiniz. ARM Android pico seçeneklerini seçerek 2020 sürümündeki Google uygulamalarını yeniden edinebilirsiniz.

Hocam hangi ROM'u attınız. Çalıştırmak istediğiniz uygulamalar Android 5'i destekliyorsa MEB'in sistemini öneririm. Eğer daha yüksek istiyolarsa Resurrection Remix Android 7.1.2'yi öneririm. ROM'u TWRP üzerinden flashladıysanız GApps paketinde sorun yaşamış olabilirsiniz. ARM Android pico seçeneklerini seçerek 2020 sürümündeki Google uygulamalarını yeniden edinebilirsiniz.
Merhabalar hocam bende etab 5 kullanıyorum ama dokunmatik çalışmıyor + olarak kalemle çalışıyor sadece.Andorid 5.1.1 kullanıyorum ama şarj çok çabuk bitiyor ve YouTube yok öneriniz var mıdır tesekkurler

Merhaba hocam bende eTab 5 kullanıyorum ama dokunmatik çalışmıyor artı olarak kalemle çalışıyor sadece. Android 5.1.1 kullanıyorum ama şarj çok çabuk bitiyor ve YouTube yok öneriniz var mıdır teşekkürler.

Dokunmatiğin çalışmama sebebi ya yanlış TWRP atıpması ya da donanımsal bir sorun olabilir. 2 durumdada dokunmatik artık kendine gelmez. Şarjının çabuk bitmesi tahminimce cihazın eski bir cihaz olup yorulması olabilir. YouTube kuramıyorsanız YouTube revancedin Android 5 için yamasını yapabilirsiniz. GitHub sitesinden revanced Manager'i indirip kurun. Play Store'den Android 5 için son güncellemeyi kurun. Revanced Manager'den uygulamayı seçip son yamayı kurun. Umarım sorunlarınıza çözüm olmuşumdur.

Bu arada newpipe ı da kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı