Ahmet5550 Kilopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 783 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2020 #1 General Mobile GB 8 telefonuma hard reset atmak için Recovery ekranına gelmeye çalışıyorum. Ses kısma ve güç tuşuna basılı tutuyorum fakat ekranda penguen çıkıyor ve takılı kalıyor. Nedir çözümü?
General Mobile GB 8 telefonuma hard reset atmak için Recovery ekranına gelmeye çalışıyorum. Ses kısma ve güç tuşuna basılı tutuyorum fakat ekranda penguen çıkıyor ve takılı kalıyor. Nedir çözümü?
A Awdiki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 1.325 Çözümler 4 9 Ağustos 2020 #2 Telefonunuzun güç tuşuna (sanırım 20) saniye boyunca basılı tutun normal bir şekilde açılması gerekiyor. Artı 0 Eksi
Telefonunuzun güç tuşuna (sanırım 20) saniye boyunca basılı tutun normal bir şekilde açılması gerekiyor.
Apusystem Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 587 Çözümler 4 9 Ağustos 2020 #3 Çünkü yanlış yere giriyorsunuz. Güç+ ses açmaya basılı tutmalısınız. Artı 0 Eksi
KS KS Ahmet5550 Kilopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 783 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2020 #4 Awdiki dedi: Telefonunuzun güç tuşuna (sanırım 20) saniye boyunca basılı tutun normal bir şekilde açılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Telefon takılı kalmıyor. Açabiliyorum. Apusystem dedi: Çünkü yanlış yere giriyorsunuz. Güç+ ses açmaya basılı tutmalısınız. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Daha önce böyle yaptım diye hatırlıyordum, demek ki yanılmışım. Artı 0 Eksi
Awdiki dedi: Telefonunuzun güç tuşuna (sanırım 20) saniye boyunca basılı tutun normal bir şekilde açılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Telefon takılı kalmıyor. Açabiliyorum. Apusystem dedi: Çünkü yanlış yere giriyorsunuz. Güç+ ses açmaya basılı tutmalısınız. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Daha önce böyle yaptım diye hatırlıyordum, demek ki yanılmışım.
Apusystem Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 587 Çözümler 4 9 Ağustos 2020 #5 Ahmet5550 dedi: Telefon takılı kalmıyor. Açabiliyorum. Çok teşekkür ederim. Daha önce böyle yaptım diye hatırlıyordum, demek ki yanılmışım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi forumlar. Artı 0 Eksi
Ahmet5550 dedi: Telefon takılı kalmıyor. Açabiliyorum. Çok teşekkür ederim. Daha önce böyle yaptım diye hatırlıyordum, demek ki yanılmışım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi forumlar.
koyuturkm Femtopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #6 Awdiki dedi: Telefonunuzun güç tuşuna (sanırım 20) saniye boyunca basılı tutun normal bir şekilde açılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler çalışıyor Artı 0 Eksi
Awdiki dedi: Telefonunuzun güç tuşuna (sanırım 20) saniye boyunca basılı tutun normal bir şekilde açılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler çalışıyor